Kanári-szigetekre menet Ferihegyen a placcon hagyják a csomagokat. Ha nem hagyják ott, akkor könnyen lehet, hogy széttúrják, kifosztják vagy „csak” tönkreteszik a bőröndöket. Vagy össze se jön az út, mert törlik a járatot. Bár egyre több a hasonló sztori, és a tévék is rá vannak pörögve a témára, jó eséllyel gond nélkül tervezhetjük az utazásainkat. De mi van, ha mégis beüt a ménkű?

Évek óta futó sikersztori rovatunkban mindig találunk olyan céget, vállalkozást, mely egyik pillanatról a másikra egy jó döntéssel, vagy tudatos építkezéssel meg tudta duplázni vagy akár sokszorozni a bevételét. Most annak jártunk utána, hogy mi a titok, vannak-e bevált receptek. Vajon tényleg csak a bátorságon múlik csak egy cég sikere?

Folyamatosan határidők, meetingek, hirtelen beeső problémák szorításában él? Úgy érzi, hogy felfalják egy napját az informatikai eszközök vagy a meetingek? Akadnak bevált módszerek a személyes hatékonyság javítására. Kíváncsi, hogyan oldják meg a topmenedzserek ezeket a kihívásokat a Siemensnél, a NN biztosítónál, a Heinekennél, vagy a MÁV-nál?  A legérdekesebb idő- és energiagazdálkodási szokásokat gyűjtöttük össze a vezetők napi rutinjából.


2020. január elseje igazi mérföldkő lesz a magyar ingatlanpiac történetében. Ezt a vállalkozó szellemű ember ügyesen a maga javára fordíthatja. Idén ősszel 5, majd 2019 tavaszán további 5-10, és 2020 elején újabb 10 százalékos áremelés jöhet az újlakás-piacon. Elemzés a legfontosabb szereplőkkel a legújabb Haszon magazinban!

Az optimizmus megkönnyíti az életet, erősíti a testet és a lelket. De mit tehetünk akkor, ha hiányzik belőlünk az optimizmus. Ilyenkor bele kell törődnünk a dologba, és elkönyvelni magunkat örök vesztesnek? Szerencsére nem, mert egy friss kutatás szerint a vezetők és vállalkozók számára oly fontos optimizmus fejleszthető.

Radikális változásokra és fejlődésre van szükség a kis- és középvállalati szektorban is. Kürti Tamás, a Kürt Akadémia tulajdonosa és vezetője erőteljes példákkal, olykor provokatívnak ható megállapításokkal biztatja erre a hazai vállalkozókat. Pedig nem ő provokál, hanem a technológia irtózatos iramú fejlődése – és a vele együtt változó vevői igények.

Árfolyamok

EUR: 321.62CHF: 281.59USD: 283.62
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12