Magyar vállalkozások amerikai piacra lépését segítő központ nyílt Washingtonban szerdán. Szálláslehetőséget, logisztikai ellátást nyújt és gazdasági szakemberek gyakorlati segítségét kínálja az amerikai piacra belépni szándékozó magyar startupoknak és általában vállalkozóknak.

A Shell kereskedelmi üzletágát irányító Kapitány István érdemelte ki az év európai iparági vezetője elismerést. A kitüntetést június 6-án veszi át.

A politikai és gazdasági bizonytalanság miatt csökken az európai kockázati tőkebefektetők piaci optimizmusa. Gazdasági visszaesés, geopolitikai helyzet, kereskedelmi háborúk és a Brexit állnak a félelmek hátterében.


Nyolc évvel alapítása után újabb mérföldkövet ér el Magyarország piacvezető üzleti klubja, az MVÜK. Elindítják az 5 milliárdos klubot, amelybe a belépés minimum ötmilliárd forintos éves árbevétel. 

Az online hirdetési felületet működtető ingatlan.com Zrt. megtévesztő állítást tett közzé a GVH szerint, de nem büntették meg ezért.

A német úthálózat is bekerült az UTA One egységes útdíjelszámolási rendszerébe, így a magyar fuvarozók élete is könnyebbé válik. A vállalkozások kevesebb adminisztrációval teljesíthetik fuvarfeladataikat az egyik legfontosabb cél- és tranzitországnak tekinthető Németország irányába. 

Árfolyamok

EUR: 334.45CHF: 304.79USD: 303.14
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, hasznos információkról!
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12