A magyar gyorskorcsolya volt magyar szempontból a dél-koreai téli olimpia legizgalmasabb sportága, hiszen a Liu testvérek több versenyében is ott volt az érem esélye, de valami apróság - ami ebben a sportágban a sikert vagy a bukás közötti különbség – mindig közbejött. A magyar gyorskorcsolya-váltó azonban kicsit több mint hat percre tökéletesen összeállt, és hatalmas küzdelemben aranyérmes lett, úgy, hogy a többiek között ott voltak a bomba formában versenyző kínaiak és dél-koreaiak is.

Ha fölemlítjük, hogy el kéne érni a nyugat-európai bérszínvonalat, a vállalkozók a fejükhöz kapnak. A multis alkalmazottak pedig rettegni kezdenek, hogy a munkavállalójuk kivonul. Valóban csak nagy áldozatok árán emelhetők a bérek, vagy van még gazdasági tartalék? Pogátsa Zoltánnal, a Nyugat-magyarországi Egyetem docensével beszélgettünk.

Mindig érdekes egy ismert, gazdag és nagyon befolyásos ember könyvespolcát megnézni, mert abból kiderül, milyen szerzők és művek befolyásolják leginkább a gondolatait. Gates igazi könyvmoly, és szereti másokkal is megosztani legjobb olvasmányait.

Boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad a munkahelyeden? Előfordul az ilyen, hiszen mindenkinek vannak rosszabb időszakai. De mi van akkor, ha azt veszed észre, hogy bárhol is dolgozol, egy idő után ugyanez az érzés fog el. Lehet, hogy valójában benned van a hiba?

Sokat hallani a magyar, vagyis főleg a budapesti gasztroforradalomról, és valóban szembetűnő, hogy mennyi új és izgalmas hely nyílt az elmúlt pár évben. Sok éterem azonban hamar be is zár, többsége azért, mert nem jól cialis sans ordonnance méri fel a piaci igényeket. De kik is járnak étterembe Magyarországon?

Bankbetétben vagy forint állampapírban veszíthet az értékéből a megtakarítás, viszont a magyar, román, orosz vagy német tőzsdén és az agráriumban jól fialhat. Erősödő dollárt, gyengülő forintot hozhat az idei esztendő. Címlapsztorink második részében az ingatlanpiaccal foglalkozunk, amely úgy tűnik, a legbiztosabb befektetés. 2018-ban Budapesten a Duna vonala, vidéken Tatabánya, Dunaújváros vagy éppen Paks hozhat magas nyereséget a lakáskiadóknak.

Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>