TrendFM

Minden fejlődő vállalkozás életében eljöhet az a pillanat, amikor látszólag van elég ügyfél, ám a bevételek mégsem érik el a kívánt szintet. Ilyenkor két út áll a cég előtt: vagy a vevői számát növeli, vagy meglévő vevőin próbál meg többet keresni. Ez utóbbinak több előnye is van.

Az internetes vásárlási gyakoriság növelése már fontosabb tényezője a piac bővülésének, mint az új vásárlók bevonása, rövid távon ugyanis nem várható új, érdemi vásárlóerővel rendelkező rétegek tömeges megjelenése a szektorban - derül ki a GKI Digital és az Árukereső.hu közös kutatás-sorozatának idei harmadik felméréséből.

Egy hosszú és rendkívül forró nyár után újraindult az iskola, beindul az egyetemek és főiskolák gépezete, ami hagyományosan nagyon megterheli a szülők pénztárcáját. Ilyenkor felmerül az eretnek kérdés, mennyit „spórolnak” a gyermektelen párok azzal, hogy némileg önző életmódot választanak. Ki lehet-e egyáltalán számolni, hogy mennyire drága lesz az utódok finanszírozása? Kiderül a Haszon magazin legújabb számából! ITT megrendelheti vagy keresse az újságárusoknál!

Nemrég majdnem tragikus, több száz ember halálába kerülő repülőgép-szerencsétlenség történt a San Franciscó-i Nemzetközi Repülőtéren, amikor egy utasszállító arra a kifutóra akart leszállni, ahol egy másik gép éppen várakozott. Kicsin múlott a dolog, és ebben nagy szerepe volt a légiirányítók képzésének, ami a cégvezetők és vállalkozók számára is például szolgálhat.

Egyedülálló kiadvány kapható a Haszon Lapkiadó gondozásában. Az „Agrár Almanach 2017” összeállítás több mint 200 oldalon mutatja be a hazai agrár szektort. A listákból kiderül, kik az ország legnagyobb gazdálkodói, a magyar megyék legerősebb emberei, melyek Magyarország legnagyobb agrárcégei, mely cégek pörgetik még a gazdaságot. Íme a lista, hol találja meg a kiadványt!

Közhely, hogy a cégalapítás, a startupok világa mindenképp a fiatalok kiváltsága. Mutatunk 17 híres vállalkozót, aki rácáfol erre.

Árfolyamok

EUR: 309.3CHF: 268.43USD: 258.07
 

Legnépszerűbb cikkek

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Mire jó egy üzleti kapcsolatépítő klub?

Két évvel ezelőtt részletesen foglalkoztam az üzleti kapcsolatépítő klubokkal a Haszon magazin hasábjain. A közelmúltban Végvári-Nagy Kyra  és Végvári Tibor kommunikációs szakemberek meghívtak a Rapid Business nevet viselő rendez...
Tovább >>
Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. Az elnök munkaügyi reformja, illetve a szak...
Tovább >>