Az agrárminiszter pesszimista becslése szerint legkorábban 2023-ban lesznek újra pályázati források az uniós Közös Agrárpolitika 2020-27-es kiírásiból. Addig azonban nem áll meg az élet, uniós alaptámogatások természetesen addig is lesznek és nemzeti programok is indulnak. Előre kell menekülni és beruházásokat indítani pályázatok nélkül is.

Nem kell megijedni, ha egy vállalkozás indulása nem a tervek szerint alakul. Az a lényeg, ami a folytatásban történik. A csomagautomatákat működtető Foxpost története ezt bizonyítja.

Magyar vállalkozások amerikai piacra lépését segítő központ nyílt Washingtonban szerdán. Szálláslehetőséget, logisztikai ellátást nyújt és gazdasági szakemberek gyakorlati segítségét kínálja az amerikai piacra belépni szándékozó magyar startupoknak és általában vállalkozóknak.


A Shell kereskedelmi üzletágát irányító Kapitány István érdemelte ki az év európai iparági vezetője elismerést. A kitüntetést június 6-án veszi át.

A politikai és gazdasági bizonytalanság miatt csökken az európai kockázati tőkebefektetők piaci optimizmusa. Gazdasági visszaesés, geopolitikai helyzet, kereskedelmi háborúk és a Brexit állnak a félelmek hátterében.

Nyolc évvel alapítása után újabb mérföldkövet ér el Magyarország piacvezető üzleti klubja, az MVÜK. Elindítják az 5 milliárdos klubot, amelybe a belépés minimum ötmilliárd forintos éves árbevétel. 

Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12