Fekete-fehérre egyszerűsíti a világot, az érzelmei és a hiúsága vezeti, ösztönszerűen és öntörvényűen cselekszik. Sokasodnak körülötte a zavaros ügyek, fittyet hány a politikában bevett viselkedésnormákra, ha kell, blöfföl, belemegy az ellenfélbe, majd látványos békét köt. Ő Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke. Mi vitte őt a hatalomig, miért nem fog népszerűségén semmilyen botrány és mit várhatunk tőle a következő években? Felcsuti Balázs Amerika-szakértő ad betekintést a tengerentúli politika és társadalom titkaiba.

Ki ne álmodozna róla, hogy szinte egyik pillanatról a másikra többszörösére nő a vállalkozása?  Finom kávé, „pánikgomb” az irodában, egy jó középvezető,  önkéntesen a háttérbe vonuló főnök, olcsó hitel – mind fontos kritériumai a sikernek, amikkel ma különösen sokat nyerhet. Tanulja el a legjobb praktikákat!

A hazai gasztroforradalom elérte a sörpiacot is, egyre többen keresik a különleges nedűket. Ezeket a legtöbben kézművesként emlegetik, de a szereplők nem szeretik ezt a kifejezést. Ahogy ők mondják: ez nem a nagymama konyhája és semmi köze nincs a kézművességhez, ugyanolyan gépekkel dolgoznak, mint a multik. Két sikeres szereplővel beszélgettünk.


Jó néhány olyan munkatárs akad, aki a vezetői bírálatra – vagy az enyhén negatív visszajelzésre is – túlzott érzékenységgel reagál. Miként találjuk meg velük a helyes hangnemet? És mivel érjük el, hogy az illető mégis értsen a szóból?

Erőteljesen ösztönözni, pátyolgatni, tanítani és támogatni kell a startup cégeket – vallják a budapesti Design Terminál vezetői. A nonprofit cég lassan két éve önállósodott, kikerült az állami gyámság alól. Miben mérhető a sikerük? Tényleg az induló vállalatok után hajítják a pénzeket Magyarországon? Vajon miért szimpatikusabb egy bukott startup, mint egy friss?

Az utóbbi évek egyik felfutóban levő reklámeszköze az influencer-marketing. Ilyenkor a cégek a közösségi médiában nagy követőszámmal rendelkező véleményvezérekkel dolgoznak együtt. Ennek célja lehet a márkaismertség növelése, konkrét termék értékesítésének elősegítése vagy a vonzó munkaadóként megjelenés. Ügyesen használva kiváló megtérülési mutatókat produkál. Hogyan lehet ebből a maximumot kihozni?

Árfolyamok

EUR: 324.81CHF: 289.3USD: 277.9
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12