kedd, 2025. július 08.

cukor

Image
Innováció
Minden élelmiszer csomagolásán kötelezően szerepel a gyártási, illetve a lejárati idő. Az utóbbit célszerű szigorúan kezelni, hiszen a romlott ételek sok problémát, kellemetlen tüneteket, betegséget…
Image
Innováció
A cukorbevitel mérséklése már pár napon belül pozitív változásokat hozhat: segít az egyenletes energiaszint fenntartásában, javítja a hangulatot, a bőr állapotát, csökkenti a fogszuvasodás és az…
Image
Növénytermesztés
Az öntözött területekről hektáronkénti 90 tonna cukorrépa is lejött, az országos átlag 54 tonna. 50 tonna/hektár felett már gazdaságos a termelés.
Image
Innováció
Lassan beköszönt a nyár, a forró napokon is fontos, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot vigyünk be a szervezetünkbe. Ajánlott rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonát enni. Alábbi…
Image
Innováció
Óriási áttörést értek el tudósok. A történelem során először sikerült szintetikus úton cukrot előállítaniuk. A technológia finomítása és elterjedése alapjaiban változtathatja meg a globális…

A legfontosabb hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!