Mobilajánlatokat összehasonlító portál indult

Írta: Haszon - Készült: 2010. november 24.

Kevés embernek van ideje vagy türelme arra, hogy órákig böngéssze a távközlési szolgáltatók ajánlatait, pedig könnyen előfordulhat, hogy a jelenlegi szolgáltatásait jelentősen olcsóbban vagy jobb feltételekkel is igénybe vehetné. Az újonnan indult telko.hu független távközlési szolgáltatás-összehasonlító oldalt mindenképpen érdemes átböngészni új előfizetés vagy szolgáltatóváltás előtt, nehogy a döntés után derüljön ki, hogy van jobb ajánlat a piacon.


 

A napokban elindult www.telko.hu oldal célja, hogy megkönnyítse az eligazodást a távközlési szolgáltatók hatalmas piaci kínálatában. A weboldalon mobil és vezetékes telefon, szélessávú és mobilinternet, kábeles és műholdas televízió, továbbá a virágkorukat élő kombinált csomagok (tv, internet, telefon) ajánlatait vethetjük össze, otthoni és üzleti felhasználásra egyaránt. Az oldal fő célja az egyszerűség és átláthatóság, így néhány kattintással kiszűrhetők az ajánlatok közül az elképzeléseinknek leginkább megfelelő csomagok.

A szolgáltatásokat összegző táblázatok rendszerét távközlési szakemberek állították össze. Az táblázatok azokat a kiválasztáshoz ténylegesen szükséges adatokat tartalmazzák, melyek az előfizetők számára fontosak a döntéshez, emellett rövid szöveges leírások is tájékoztatnak a részletekről. A szolgáltatások közötti böngészés során lehetőség van a különféle szempontok szerinti sorba rendezésre, szűrésre, mint például havi- és percdíjak, sávszélesség, letölthető adatmennyiség vagy TV csatornák szerinti szűkítésre. A műholdas és kábeltelevíziós csomagokhoz tematikus TV csatornalista is elérhető.

A szerkesztőség nem csupán rögzíti az adatbázisban a szolgáltatók ajánlatait, hanem meg is vizsgálja azokat, így a lényeges, apróbetűs információk sem hiányoznak. Szolgáltatás-típusonként külön ajánlóban emelik ki az általuk legjobb ár-érték arányúnak vagy újdonságnak számító csomagokat. Az adatbázis napi rendszerességgel frissül, az adatok pontosságát is folyamatosan ellenőrzik.

 
Árfolyamok

EUR: 325.91CHF: 280.17USD: 279.97
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12