Hogyan üzemeltess sikeresen fitness termet?

Írta: Haszon - Készült: 2018. június 01.

A Wellness Gate klubmenedzser program alapítói Tóth Tamás vezető fejlesztő és Hulényi Csaba vezető tanácsadó mögött 16 éves üzemeltetői tapasztalat áll. 2002 óta működtetnek fitness termeket, jelenleg is két budapesti létesítményt vezetnek. Az országban több mint 100 helyen használják a szoftverüket, és túl vannak a 45 millió vendég beléptetésen.


A vállalkozások számára az üzemeltetési folyamatok optimalizálása, és az eredményességi mutatók javítása szerepel a legfontosabb célok között! A jó üzemeltetési szoftverek értékét a felhasználásuk során, a gyakorlati előnyeik és a pontosságukon révén lehet lemérni.

Munkánk során mérjük és monitorozzuk az új fejlesztéseket, folyamatos egyeztetünk recepciósainkkal és a partnereinkkel arról, hogy milyen gyakorisággal és hogyan használják az adott modulokat. Üzemeltetőként mindig újabb fejlesztésekkel igyekszünk válaszolni a piaci igényekre, és így megkönnyíteni a saját életünket is. Rendszeresen beállunk a pultba is, hogy saját tapasztalatokat is be tudjunk építeni a fejlesztésbe.

A Wellnes Gate rendszer kínálatában a Klub üzemeltetési szoftver részeként az alábbi modulok érhetőek el:

· Automatizált Fitness Marketing Rendszer
· Klubkártya nyomtatás
· Online foglalási rendszer
· Befektetőknek - klub nyitás
· Hardverek és Hardver kiegészítők
· Tanácsadás, oktatás
· Weboldal készítés

A termékfejlesztésről

egyértelmű elvárás a „használhatóság és az aktualitás”, vagyis a piaci kihívásokra adott naprakész válaszok és azok gyakorlatias, egyszerű és gyors integrálása. A gyakorlatban mindig az egyszerű és pontos megoldások működnek a leghatékonyabban. Ezért a felhasználói igények és a jogszabályi követelmények figyelembe vételével folyamatosan keressük és bővítjük az új funkciókat, a lekérdezéseket és az eredményességi kimutatásokat.

UX design

Olyan programot készítünk, ahol a funkció határozza meg a designt, ami azt jelenti, hogy ez csupán másodlagos szempont, a legfontosabb érték a funkcionalitás.
A szoftver telepítése és beüzemelése mindig paraméterezve, az adott ügyfélre szabottan történik, , kialakítását és karbantartását szállítjuk az ügyfeleink részére.

Oktatások, tréningek

A tanácsadói munkánk részeként immár két sikeres üzemeltetési konferenciát tartottunk fitneszterem tulajdonosok és üzemeltetők részére. A második „Fitnessklub Bevétel Növelési Tréningen” (2018. március 22.) azt elemeztük, hogyan lehet több bevételt elérni. Az elméletet mindig konkrét, gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, az adott területen alkalmazható megoldásokkal, és bemutatjuk, mindezt hogyan támogatja a Wellness Gate klubüzemeltetésre fejlesztett szoftver.

Az előadások során elemeztük a csoportos óra oktatók és a személyi edzők bérezését, a megállapodásokat és kondíciók kialakítását, arra nézve, hogyan lehet maximalizálni a​ nyereséget. Adtunk tippeket a sikeres órarend kialakításához, és szempontot a napijegyek és a bérletek optimális árazására. Felhoztuk a jogszabályi példákat az oktatók, edzők és recepciósok szerződésének legfontosabb kikötéseire. Javaslatot tettünk arra, hogy mit tartalmazzon a házirend és mit a regisztrációs lap? Bemutattunk praktikus megoldásokat arra is, hogyan lehet kontrollálni és átláthatóvá tenni a pénzmozgást a recepción. Extra TIPPEKET arra, hogyan tartsuk meg az év eleji lelkes vendégeket.

Megmutattuk, hogyan és miért érdemes figyelni a konkurenciára, hogy lehetünk jobbak ezáltal? A végén volt 2 „ajándék” előadás arról, hogyan használhatjuk fel a regisztráció során megadott adatokat május 25. után, az új GDPR új törvény hatályba lépését követően. Valamint megnéztük a nemrégiben megváltozott Facebook algoritmust, mit érdemes tudni róla egy fitneszterem számára, és hogy lehet továbbra is hatékony eléréseket generálni.

Referenciák és további információ a Wellness Gate klubüzemeltetésre kifejlesztett szoftverről itt: www.wellnessgate.hu
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12