A legtöbbet kereső YouTube-sztár legózással, vonatozással és autózással szerzi bevételét.

A Wellness Gate klubmenedzser program alapítói Tóth Tamás vezető fejlesztő és Hulényi Csaba vezető tanácsadó mögött 16 éves üzemeltetői tapasztalat áll. 2002 óta működtetnek fitness termeket, jelenleg is két budapesti létesítményt vezetnek. Az országban több mint 100 helyen használják a szoftverüket, és túl vannak a 45 millió vendég beléptetésen.

Március 22-én az év legérdekesebb konferenciája lesz fitneszterem tulajdonosok és üzemeltetők részére. Az előadások során bemutatják „hogyan lehet több bevételt elérni”, gyakorlati példákon keresztül az adott területen alkalmazható megoldásokat és a Wellness Gate klubüzemeltetésre fejlesztett szoftvert.

Minden nagyszerűen haladt eddig a diétával, sikeresen lefogytunk 10 vagy akár 20 kilót, de még mindig van egy kis felesleg, ami nem akar eltűnni. Íme a titok, hogyan lehet a nagy fogyás végül tökéletes.


Mit tegyünk, ha a munkahelyi stressz és kimerültség már a teljesítményünk rovására megy? Az alternatív mozgásformák nemcsak a testet, a szellemet is felfrissítik. Összegyűjtöttük a legjobbakat a „stresszmentesítésre”.

Ki ne szeretne úgy kinézni, mint a 300 című film spártai harcosai? A cross tréning edzői éppen ezt érik el. Hogyan? Egy óra szinte pihenés nélküli kemény csoportos edzéssel.

„Ma nem tudunk találkozni, mert kozmetikushoz megyek!” Egy ilyen mondatot férfi szájából ritkán hallunk és felkapjuk a fejünket, sőt meg is mosolyogjuk. A szépségápolást titokban kell tartani, pedig egy-egy kezeléssel olyan hosszú távú problémát kerülhetünk el, amely később sokkal drágább vagy csak műtéti beavatkozással gyógyítható.

Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12