Úgy néz ki, hogy megnyugodhatnak a Nagy Britanniában élő uniós állampolgárok, legalábis azok, akik március 29. előtt érkeztek az országba. Ők öt év után letelepedési státust kapnának.

A februári megbicsaklás után kilőtt a kiskereskedelmi forgalom értéke, jóval meghaladva a múlt évi értékeket. A lendület idén várhatóan kitart, ami jó hír a válság után talpon maradt üzleteknek.

A lengyel parlament alsóháza megszavazta a kommunizmus és más totalitárius rendszerek nézeteinek terjesztését tiltó törvény módosítását, amely a szovjet korszakban felállított emlékművek lebontását rendeli el, beleértve a Vörös Hadsereg tiszteletére emelteket is.


Az elektromos autók terjedése a következő években olyan mértékű lesz, hogy az a mobilitás terén zajló egyéb változásokkal együtt negatívan befolyásolja majd az olaj iránti globális keresletet – áll a British Petrol friss kiadványában.

A magyar gazdaságpolitika nem mondhat le arról a hosszú távú szándékáról, hogy valamikor csatlakozik az euróövezethez, ez azonban nem sürgős – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy üzleti ebéden.

Árfolyamok

EUR: 309.21CHF: 285.24USD: 276.8
 

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Hogyan keres új munkaerőt a Mercedes?

„Kecskemét most is jó hely, azonban a várossal azon dolgozunk, hogy még élhetőbb legyen. Ha vannak jó munkahelyek, minőségi óvodák, iskolák, szórakozási lehetőségek, akkor nehezebben csábítható el magasabb fizetési ígérettel a...
Tovább >>
Károly világa

A francia elnökválasztás igazi tétje

Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. ...
Tovább >>