Az amerikai bevándorlási hivatal (USCIS) új alapokmányából már hiányzik az a passzus, miszerint az Egyesült Államok a bevándorlók országa.

Az emeléssel a gázolaj átlagára 359 forintra nőtt, a benziné 351 forint maradt.

A téli olimpiai eredmények állami díjazása megegyezik a nyári játékokéval. Az egyéni aranyérmesek 35 millió forint jutalmat kapnak, míg a négyfős csapatoknak a pénzdíj 80 százalékát vehetik át, vagyis a rövidpályás gyorskorcsolya-váltó tagjainak fejenként 28 millió forint jár.

Megszületett Magyarország első aranyérme a téli olimpiák történetében, ugyanis Phjongcshangban a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összetételű csapat győzött 5000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyaváltók döntőjében.

45 éve nem volt olyan alacsony az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma az Egyesült Államokban, mint az elmúlt héten (216 ezren).

Több pénzt adna a német kancellár strukturális támogatások formájában azoknak a régióknak, amelyek elkötelezettek a menekültek befogadása és integrációja iránt.

Csehországban egyre többször kerül szóba az unióból való kilépés vagy egy erről szóló népszavazás megtartásának lehetősége.

34 éves Christiaan van Heijst, holland pilóta hobbija, hogy blogot vezet és fotókat készít repülés közben. Egészen sajátos, csodálatos világ tárul fel ezeken a pilótafülkéből készített képeken. Van Heijst ma már neves utazási fotós és blogger, Instagram oldalát pedig rajongók ezrei követik szerte a világból.  

Háromtól tíz évig terjedő börtönbüntetést kért a török ügyészség egy isztambuli taxisofőrre, aki az ideálisnál jóval hosszabb útvonalon juttatta célba utasát.

Melegrekordot mértek szerdán New Yorkban, miközben az Egyesült Államok középnyugati tagállamaiban hóviharok dúlnak és tornádók pusztítanak.

Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>