A Transparency International (TI) 2019-es Korrupcióérzékelési Indexe szerint Magyarország a 180 vizsgált ország rangsorában a 70. helyen áll.

2022-re, legkésőbb 2023-ra, fokozatosan kell elérni ezt a célt, miközben ezzel egyidejűleg adócsökkentésre, államadósság-mérséklésre, családvédelmi intézkedésekre és demográfiai fordulatra is szüksége van az országnak.

A kormány tavaly 105,3 milliárd forinttal támogatta 6686 új munkahely létrehozását. Jellemzően nagy cégeknél, multiknál. Egyszerű osztás eredményeként kapjuk meg, hogy ez munkahelyenként, átlagosan 15,7 milliót jelent.


A zágrábi Nacional hetilap értesülései szerint az orosz Rosznyefty arra szeretné kihasználni a váltást a horvát államfői poszton, hogy átvegye az INÁ-t a Mol-tól.

II. Erzsébet döntését követően törvényerőre emelkedett a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás.

Solymos László vállalja a felelősséget a tetteiért és mindenkitől elnézést kér. A szlovák környezetvédelmi tárca vezetője sajtóhírek szerint szerda este először a testvérével, majd az alkalmazottakkal is összerúgta a port egy pozsonyi vendéglőben.

Titokban akarták tartani, mégis kiszivárgott, hogy a Fidesz helyzetét vizsgáló „néppárti bölcsek” (Wolfgang Schüssel, Hans-Gert Pöttering, Herman von Rompuy) nem jutott konszenzusra az ügyben.

Szakmai és politikai viták kereszttüzébe került a köztévé, amely kedd este behívta a stúdiójába Karácsony Gergelyt. A beszélgetés nem a nyugati világban etalonnak számító BBC műsorkészítési elvei szerint zajlott.

A Garanti BBVA előrehaladott tárgyalásokat folytat az OTP-vel romániai leányának eladásáról – írta piaci forrásokra hivatkozva a Profit.ro hírportál.

A tőzsdén jegyzett amerikai autógyártók közül elsőként a Tesla piaci kapitalizációja lépte át a 100 milliárd dollárt. A cég részvényárfolyama több mint duplájára emelkedett az elmúlt három hónapban.

Árfolyamok

EUR: 336.17CHF: 313.77USD: 304.61
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, hasznos információkról!
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12