Az Országgyűlés 137 igen, 53 nem szavazattal, a kormánypárti képviselők voksaival (tartózkodás nem volt), fogadta el a jogszabályt, amely lehetőséget biztosít az ország rendeleti irányításra a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

A kormány tartja az eddigi irányt, munkán keresztül segíti az embereket jövedelemhez, megélhetéshez, jelentette ki Orbán Viktor a parlamentben.

Köztük az életképes hazai vállalkozói kör kiemelt támogatását.


Nem kell ezt-azt csinálni.

A koronavírus a fővárosi közlekedés átszervezésére is lehetőséget ad Vitézy Dávid szerint.

A pénzt a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül folyósítják a koronavírus elleni küzdelemre.

A nagy kínai iparvállalatok több mint 98 százalékéban újraindult a termelés, közölte a pekingi ipari és informatikai minisztérium.

Szerdától 8 forinttal csökken a benzin literenként ára.

A jogszabály arra hatalmazza fel a kormány, hogy a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett veszélyhelyzetben rendeletekkel, parlamenti jóváhagyás nélkül irányítsa az országot. Az ellenzék nagy része tiltakozik a rendkívüli felhatalmazás időkorlát nélküli megadása ellen. A törvény elfogadásához kétharmados többségre van szükség, amit a kormánypártok képesek biztosítani.

A kormány telefonon is tájékoztatja a lakosságot a szombat óta érvényben lévő, két hétre meghirdetett kijárási korlátozásról - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Árfolyamok

EUR: 359.09CHF: 339.21USD: 327.07
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12