Újabb vádak a francia rendőrök ellen

Írta: Haszon - Készült: 2017. február 15.

A francia belügyminiszter a rendőrség felügyeleti szervéhez fordult, miután újabb vádak érték azokat a rendőröket, akik ellen február elején erőszak gyanúja miatt már eljárás indult.


A négy egyenruhás által bántalmazott 22 éves férfi egyik barátja most azt állította egy internetes oldalnak, hogy egy héttel korábban őt is megverte minden ok nélkül e négy rendőr közül három. Akkor azért nem tett feljelentést, mert attól tartott, hogy elveszítheti az állását. A sértettet kórházba szállították, ellátták a sérüléseit, majd visszavitték a rendőrőrsre, ahol eljárást indítottak ellene. Párizs északkeleti elővárosaiban tíz napja folyamatosak az éjszakai zavargások. Ezek előzménye egy filmre vett előállítás, amely miatt négy rendőr ellen vizsgálat indult: egyet nemi erőszakkal, hármat csoportosan elkövetett szándékos erőszakkal gyanúsítanak. A belügyminiszter valamennyiüket felfüggesztette állásából.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12