Kőkemény a Jobbik kampánya

Írta: Haszon - Készült: 2017. április 04.

Elindult a hétvégén a Jobbik országos plakátkampánya, amely az ellenzéki párt szándéka szerint arra világít rá, miért alacsonyak a bérek és a nyugdíjak, illetve miért nincs pénz az egészségügyre és az oktatásra.


A plakátokon Orbán Viktornak és barátjának, Mészáros Lőrincnek, a felcsúti polgármesternek, illetve Rogán Antalnak, a miniszterelnök kabinetfőnökének és Habony Árpád médiavállalkozónak, a kormányfő tanácsadójának fekete-fehér portréja szerepel, mellette azzal a felirattal: Ti dolgoztok. Ők lopnak. "Azt akarjuk, hogy a nép szembesüljön vele: a korrupciót nem láthatatlan emberek követik el, hanem a fideszes földesurak" – közölte a Jobbik. Miután a kampány fő motívuma már korábban kiszivárgott, erősen sejthető, hogy figyelemelterelő manővernek szánják a CEU, valamint Brüsszel ellen indított offenzívát.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12