Magyar játékvezető miatt jöhet a videóbíró

Írta: Haszon - Készült: 2017. április 20.

A videóbíró bevezetését sürgették a Bayern München részéről a Real Madrid ellen hosszabbításban 4-2-re elveszített labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő után.


A német együttes legalább egy gólt és egy kiállítás jogosságát kérte számon Kassai Viktor játékvezetőn és segítőin. A Bayern három futballistája a meccs után az öltözőfolyosón követelt magyarázatot a bírótól, a feszült helyzetben a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk. Ahogy Kassainak a 2012-es Európa-bajnokságon elkövetett hibája – nem vette észre az ukránok gólját Anglia ellen – hozzájárult ahhoz, hogy széles körben bevezették a gólvonaltechnológiát, úgy a mostani eset is felhívhatja a sportág döntéshozóinak figyelmét a videóbíró fontosságára. A tavaly decemberi klubvilágbajnokságon éppen a magyar játékvezető volt az első, aki a technológia segítségével ítélt meg egy tizenegyest.
Árfolyamok

EUR: 313.36CHF: 269.36USD: 266.53
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>