TrendFM

Jön az újabb családtámogatási csomag

Írta: Haszon - Készült: 2017. május 19.

Családtámogatási intézkedéssorozatot jelent be a napokban Orbán Viktor kormányfő a gyermekvállalási kedv ösztönzéséért – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint a kabinet célja, hogy 2030-ra mintegy 30 ezerrel emelkedjen az évente született gyermekek száma a jelenlegi 93 ezerről.


A tárcavezető szólt arról is, hogy a kormány által elfogadott Zrínyi 2026 nevű programmal nő majd a magyar haderő létszáma, és technikailag is korszerűsítik a honvédséget. Magyarország a közelgő NATO-csúcson azt vállalja majd, hogy 2024-re a jelenlegi 1-ről a GDP 2 százalékára emeli a katonai kiadásait. Lázár János az Európai Parlament szerdai határozatával kapcsolatban kijelentette, hogy komoly vitákra számít az EU-val, és lesznek olyan kérdések, amelyekben nem lehetséges az együttműködés.
Árfolyamok

EUR: 308.06CHF: 267.91USD: 261.29
 

Legnépszerűbb cikkek

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Nyeregben érzik magukat az alkalmazottak

Kevésbé elkötelezettek a dolgozók és egyre inkább úgy vélik, könnyű az álláskeresés, ha váltani akarnak. Ez körvonalazódik a céges világban mostanság. Ennek fő oka a munkaerőhiány, ami új helyzetet teremtett a munkaadók számára. Mit lehet e...
Tovább >>