Bekeményít a Facebook is

Írta: Haszon - Készült: 2017. június 06.

A Facebook szigorúan fellép annak érdekében, hogy a terrorista tartalmakat eltüntesse az oldaláról. E bejelentés Theresa May nyilatkozatát követte, aki keményebb internetes szabályokat vezetne be a londoni terrortámadásokhoz hasonló esetek megelőzésére.


A brit miniszterelnök szerint a demokratikus kormányoknak össze kell fogniuk és szigorítaniuk kell az internetes előírásokon, hogy a terroristák ne használhassák a közösségi oldalakat támadások megszervezésére és a szélsőséges nézetek terjesztésére. A Facebook egyik igazgatója erre úgy reagált: olyan szolgáltatást szeretnének nyújtani az embereknek, ahol biztonságban érzik magukat. A közösségi oldalt az elmúlt időszakban több kritika érte, amiért a terrorista akciókhoz kötődő erőszakos cselekményeket engedte online közvetíteni, illetve a terroristák toborzása és a gyűlöletpropagandák terjesztése ellen sem lépett fel elég határozottan.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12