Visszatér a kánikula

Írta: Haszon - Készült: 2017. július 17.

Melegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, sőt, akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, de a hét második felében előfordulhatnak záporok, zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.


Ma túlnyomóan derült, napos idő lesz. A legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között várható. Kedden már megjelenhetnek felhők az égen, északon egy-egy zápor vagy zivatar is kialakulhat, és 27-31 fok lehet. Szerdán folytatódik a felmelegedés: 28-33 fokos maximum hőmérsékletre számíthatunk. A hét második felére megérkezik az igazi kánikula. Az előrejelzések szerint csütörtökön már az esti minimum is 15-20 fok lesz, napközben akár 35 fokot is mérhetünk. Majd tovább emelkedik a hőmérséklet, szombaton 37 fokos nappali csúcs is előfordulhat.
Árfolyamok

EUR: 312CHF: 267.22USD: 264.95
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>