Mindent visz a német csodaautó

Írta: Haszon - Készült: 2017. július 18.

Bemutatták a német csodaautót, amelyhez képest a Tesla is elavult. Az új Audi A8-ban számos olyan rendszer megtalálható, amit egyetlen másik luxusautó sem kínál.


A Tesla, a Mercedes és a BMW is büszke önvezető technológiájára, ugyanakkor e márkáknál a vezetőnek akkor is rajta kell tartania a kezét a kormányon, ha épp az autója vezet helyette. Az új Audi A8-ban erre nincs szüksége, csak arra kell figyelnie, hogy képes legyen visszavenni az irányítást, amikor a robotpilóta erre figyelmezteti. Igaz, mindez akkor érvényes, ha a sebesség nem több mint 60 km/h, a kocsi többsávos úton halad, és a szembejövő sávokat fizikailag is elválasztották egymástól. A német törvényhozás pár hete fogadta el azt a törvényt, ami lehetővé teszi ezen újítás használatát. Ha viszont olyan országba megy át az autó, ahol még nincs meg a jogi háttér, akkor azt a GPS felismeri, és ott már nem engedi az Audi robotpilótájának működtetését.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12