Orbán Tusnádfürdőn: „Mi vagyunk Európa jövője”

Írta: Haszon - Készült: 2017. július 24.

A keresztény Európa megvédelmezőjeként lépett fel Orbán Viktor a hagyományos erdélyi diáktáborban megtartott beszédében. Kaptak a kritikából a nyugati politikusok, és a Fidesz szerint a migráció mögött álló Soros György is.


A miniszterelnök kiállt az igazságügyi reformja miatt heves EU-s támadásoknak kitett lengyel kormány mellett, a holland EU-biztost pedig a fő inkvizítornak nevezte. Orbán szerint az Európai Unió reformra szorul: ennek elemei között említette az Európai Bizottság hatalmának megnyesését, egy európai haderő felépítését, a balkáni országok felvételét, a migránsok EU-n kívülre szállítását. Orbán kritikusan fogalmazott a magyar demográfiáról. „Aki nem tudja fenntartani magát biológiailag, az eltűnik. Magyarország ma még nem képes fenntartani magát” – mondta.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12