Rengeteg élelmiszert pazarolunk el

Írta: Haszon - Készült: 2020. február 14.

A korábbi kutatások alábecsülték a kidobott élelmiszer mennyiségét, ez akár kétszer akkora lehet, mint eddig hitték. Pedig az ételhulladék mennyiségének csökkentése a klímaváltozás elleni küzdelem egyik kulcsa.


Az ENSZ megállapítása szerint az összes üvegház hatású gáz kibocsátásának 10 százalékáért felelős a kidobott élelmiszer. Holland kutatók szerint a világon minden emberre naponta 500 kalóriányi elpocsékolt élelem jut.




Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12