Munka és utazás szabadon - jön első hazai fesztivál

Írta: Karácsony Zoltán - Készült: 2017. július 28.

Néhány hónappal ezelőtt írtunk részletesen a digitális nomádok életformájáról. Most Budapesten rendezik az első ilyen témájú fesztivált augusztus 26-27-én. Kiderül többek között munkák végezhetőek helytől függetlenül, hogyan tehető a jelenlegi munka rugalmassá, miként lehet a munka-utazás életformába belevágni.


A rendezvény alapítója Kun Estela, aki maga is évek óta aktívan űzi a dolgozó-utazó freelancer életformát. Őt néhány hónappal ezelőtt mutattuk be a Haszon magazinban. Akkor Bali szigetéről dolgozott, Most élőben, Budapesten lehet vele találkozni.

Az esemény irányt mutat fiatal pályakezdőknek és harmincas-negyvenes karrierváltóknak egyaránt. Az üzenete: nem kell feltétlenül napi nyolc órás, 1-2 óra ingázással járó, alkalmazotti munkaviszonyban gondolkodni. Szinte bárki megteremtheti a saját szabadságát, amihez persze bátorság, nagy felelősségvállalás és a kényelmes, kiszámítható életről való lemondás szükséges.

Budapest első freedom lifestyle fesztiváljára 300 főt várnak, részben magyar érdeklődőket, részben itt élő külföldieket, akik szívesen csatlakoznak a helyi, hasonló gondolkodású közösségekhez. Budapest a digitális nomádok körében világszinten is az egyik legvonzóbb város, ár-érték arányban magasan a legjobb, ezen kívül pezsgő kulturális élet, fejlett infrastruktúra, színes programok és szórakozási lehetőségek várják az itt élőket.

Gondolkodásmód, üzlet, utazás a három fókuszpont

Kik azok a digitális nomádok? „Ez egy olyan életforma, ahol a munkádat magaddal viszed, és nem egy irodában dolgozol. Ehhez nem csak kalandvágy kell, de olyan munkakör is, amihez nem kell személyes jelenlét” – mondja Vigh Bori a fesztivál egyik szervezője.

Közel 30 magyar és külföldi előadó, workshopok várják az érdeklődőket. Az esemény három témában ad segítséget azoknak, akik új élményekre és földrajzi kötöttségektől mentes munkavégzésre vágynak: Gondolkodásmód (Mindset), Üzlet (Business) és Utazás (Travel).

Az előadók között van többek között Lóránt Gergely meditációs oktató, Lord Derek Loudermilk bestseller író és business coach, Vigh Bori travel blogger, Horváth Irma, a Morea tréning és konzultáció vezérigazgatója, Grace Grace inspirációs előadó és coach, Tah Riq előadó és „personal breakthrough coach”.

Rendezvény: Freedom X Fest
Időpont: 2017. augusztus 26-27.
Helyszín: Bródy Studios, Budapest, Vörösmarty u. 38.
Program és jegyvásárlás: http://freedomxfest.com
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12