Nagyon népszerűek a bluetooth hangszórók, ami nem csoda, hiszen interneten több tízmillió zeneszámhoz lehet hozzáférni, ám a mobiltelefonok hangzása enyhén szólva sem tökéletes, és ilyenkor segíthetnek ezek a masinák. De a gyártók csavartak a dolgon egy kicsit, és „kiokosították” hangszóróikat, ami azért jó, mert ettől kezdve nem kell a telefonnal vagy a számítógéppel vacakolni, maga a hangszóró intéz mindent. Két csúcsmasina verseng most a piacon: a Google Home Max és az Apple HomePod. De mit is tudnak ezek, és mi a különbség köztük?

Minden Android telefonhoz alapból jár 15 GB ingyenes Google Drive tárhely, ahová a telefonod a biztonsági másolatokat menti. Itt találhatók a wifi jelszavaid vagy éppen az alkalmazásaid beállításai, ami jól jöhet, ha netán készüléket cserélsz, és szeretnéd a régi dolgait átvinni az új telefonra. Ám ezek a másolatok el is veszhetnek.

Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt.

San Franciscóban lépten-nyomon találkozhatunk vezető nélküli autókkal, hiszen jelenleg 39 cég teszteli autóit Kalifornia útjain. Itt van a GM, az Uber, a Google, a Samsung és a Mercedes, de egyes hírek szerint partneren keresztül az Apple is teszteli a maga járművét. Persze nagy a titkolózás, a vállalatok próbálnak minél inkább háttérben maradni. A Business Insider fotósa egy titokzatos önvezető Toyota után eredt.

Egyre inkább eltanulja a hétköznapi fogalmazást a Google keresője. Eleinte csak a világnyelveken tudta ezt jól, most már magyarul is. De bőven akad még tipp és trükk, lássuk a leghasznosabbakat!

A Business Insider összeállításából kiderül, hogy az iPhone 7-es telefonokért az USA-ban és Japánban kell a legkevesebbet fizetnie a vevőknek, míg márkaüzletben vásárolva Törökországban a legdrágább.

Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>