Csipős paradicsom?

Génspecialista tudósok a csípős paradicsom kifejlesztésén dolgoznak.

Mivel a paprika és a paradicsom közös ősökkel rendelkeznek, 19 millió éve váltak szét az útjaik, de a paradicsomban ma is megvannak a csípősséget okozó - kapszaicint - produkáló gének, csak alszanak, a felébresztésükkel hamarosan létrejön a kapszaicint termelő paradicsom – ami amúgy sokkal könnyebben termeszthető, mint a paprika.

És akkor majd a tésztára vagy pizzára való paradicsommártásba nem kell külön csilit rakni!

Forrás: Vakmajom a Facebookon



Árfolyamok

EUR: 321.44CHF: 284.27USD: 282.11
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12