Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott jól beharangozott interjút. De nevezzük inkább baráti beszélgetésnek. Az ára nem volt baráti.A Wall Street Journal értesülései szerint az adást helyi idő szerint vasárnap este sugárzó CBS amerikai tv-csatorna 7 és 9 millió dollár közötti licenszdíjat fizetett Oprah Winfrey cégének a produkcióért. A Harpo Productions-nek kifizetett összeg fejében a CBS a műsort másokkal is megoszthatta. A bevételről egyelőre nincsenek információk, de amerikai lapértesülések szerint a CBS 325 ezer dollárt kért minden 30 másodperces reklámidőért a kétórás adás sugárzása alatt. Harry és Meghan nem kapott egy fillért sem a szereplésért.

Oprah Winfrey 2018-ban került fel a Bloomberg leggazdagabb 500 embert felvonultató listájára, miután vagyona elérte a 4 milliárd dollárt.

The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

A 29 éves "veterán" milliárdos a feltörekvő 16 éves fiataloktól fél

Ismerősen cseng a Gymshark neve? Nem véletlen, hiszen Ben Francis sportruházati vállalatának piaci értéke néhány év alatt meghaladta az egymilliárd dollárt. Egyre több sportoló szavaz bizalmat a márkának, ám az alapító árgus szemekkel figyeli a riválisait is. Nem, nem a Nike-t, vagy az Adidas-t, hanem a 16 éves tiniket…
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Forrás: en.wikipedia.org

Feltámasztani a kihalt mamutot? Pénz éppen van rá

A génszerkesztéssel és biotudománnyal foglalkozó Colossal vállalat 15 millió dolláros, átszámítva közel 4,5 milliárd forintos befektetéshez jutott. A frissen bevont tőkét arra fogja használni, hogy feltámassza a több mint 10 ezer éve kihalt gyapjas mamutot.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Olga Guryanova on Unsplash

Az orvosi kamara figyelmeztette a rendőrséget a bilincs ügyében

Egyetértenek a korrupció felszámolásával, de az orvosok bilincses megszégyenítését feleslegesnek gondolják. Illetve a vesztegetők elleni fellépés is kaphatna nagyobb nyilvánosságot.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!