Magasabb sebességfokozatba kapcsol az Összetartók
Fotó: Összetartók

Sebességet váltanak az Összetartók (x)

Újabb fokozatba kapcsol az Összetartók.hu. A vállalkozók ingyenes üzleti közösségi oldala még több és még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal jelenik meg a jövőben. Csatlakozz te is a megújult közösséghez és fejleszd a vállalkozásodat segítségükkel!


Még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal újít az Összetartók.hu. Az üzleti közösségi oldal sebességet vált, a közösség és a vállalkozók igényeinek megfelelően nemcsak a pénzügyi kérdések megvitatására koncentrál. A jövőben a vállalkozások olyan mindennapi problémáira is hatékony segítséget, tanácsokat, cikkeket és javaslatokat kínál a portál, mint például az ügyfélszerzés nehézségei, a váratlan helyzetek megoldásának lehetőségei, a pénzügyi egyensúly megteremtésének kérdései, az árazás problémái vagy éppen a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a vállalkozás irányítása során. Jó ötletekkel találkozhatunk az oldalon az adminisztrációs kérdések kezelése, vagy éppen a munkaerő felvétele és megtartása, a marketing és a management területén is.

Az Összetartók.hu, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) fejlesztésével létrejött üzleti közösségi oldal, ahol a magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki, pénzügyi és üzleti szakértők segítik az érdeklődőket. A portál inspirációt nyújt az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak, mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes. A közösségi oldalon a vállalkozók online vehetik fel a kapcsolatot egymással – a kapcsolati háló építése itt ingyenes – máshol az ilyen szolgáltatások jellemzően a tagok által fizetett díjakból működnek.

A weboldal hasznos segítséget nyújt a vállalati finanszírozási problémák kedvező megoldásában, ismereteket nyújt és terjeszt. Az Összetartók.hu tudásbázisában szereplő leírásokban is elmagyarázzák a legfontosabb pénzügyi tudnivalókat és fogalmakat, ezen felül a szakértők megválaszolják a felmerülő – egyszerűnek vagy bonyolultnak tűnő – kérdéseket. Sikeres vállalkozások és beruházások bemutatott példáin keresztül is megismerhetik a felhasználók, hogyan és mire érdemes jó finanszírozási megoldást keresni.

KÖZÖS CÉLOK, KÖZÖS SIKER, KÖZÖS MEGOLDÁSOK
Legyél te is összetartó, támogasd szakértelmeddel mások vállalkozását, hogy ők is támogatni tudjanak téged. Szerezz hasznos információkat a www.osszetartok.hu weboldalon!

Az Összetartók közössége olyan magyar kis- és középvállalkozókból áll, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel segítik egymást. Egy vállalkozónak ugyanis ma már nem elég csak a szakmájában jónak lennie, rengeteg további ismerettel és képességgel kell felvérteznie magát a siker érdekében. Speciális tudást igényel az induló ötlet után a szükséges piac felkutatása, érteni kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig bezárólag számos területhez. Ismerni kell a meghatározó pénzügyi és adózási szabályokat és a vonatkozó összes további előírásokat, valamint ezek változásait, gyakorlati alkalmazásait. Ezeken felül felmerülnek a HR-kérdések is, hiszen a fejlődés kulcsfontosságú lépése a bővülés, amihez a legjobb munkatársakat kell megtalálni és kialakítani azt a csapatot, amellyel még sikeresebbé válhat a cég.

Az Összetartók felület eddig leginkább a pénzügyi problémák megoldására koncentrált a tapasztalatok megosztásával, hiszen a válság időszaka alatt a pályázati és finanszírozási lehetőségek jelentették a legnagyobb segítséget a vállalkozók számára. Az oldal megújítása során az eddigi tartalom olyan új, a vállalkozások és a vállalkozók mindennapi problémáival foglalkozó írásokkal egészül ki, amelyek segítik ezt a szektort a hatékonyabb és jobb működésben.

Az Összetartók.hu szerepe egyszerű, mégis kulcsfontosságú: segít az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak

– hangsúlyozta Milassin Levente, a Magyar Fejlesztési Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

„Ma egy vállalkozás vezetése számtalan felelősséggel jár, de a nálunk megszerezhető tudással és a megosztható tapasztalatokkal, lehetőségekkel az egész közösség előrébb juthat.” Milassin Levente hozzáfűzte: „Az Összetartók.hu mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes, az MFB ezzel is támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.”

Ne hagyd ki!