Egy lepukkant bérelt szobát is fel lehet dobni ötletes dekorációval

Hogyan dekoráljunk egy bérelt szobát?

Az ingatlanbérlés kényelmes megoldás azok számára, akik tudják, hogy az adott lakóhely csak átmeneti lehetőség. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy mindenki szereti jól érezni magát az otthonában, ezért igyekszik úgy berendezni, hogy az kényelmes, hangulatos és kellemes legyen; sajnos egy bérelt szobában gyakran nincs ehhez elég mozgásterünk és nem tudunk jelentős változtatásokat végrehajtani. Mit tehetsz tehát, hogy egyedivé és jobbá tedd a bérelt teret? Díszítsd praktikus, könnyen felragasztható apróségokkal, például ajtómatricákkal – remek módja annak, hogy friss levegőt vigyél egy régimódi térbe!


Ajtómatricák – a bérelt tér megmentője

Előfordul, hogy a bérelt szobát hosszú ideig nem frissítették és festették, és ennek eredményeként nem különösebben vonzó. Míg azonban a festés bevett szokásos, az ajtók cseréje kevésbé gyakori – ha jól záródnak, akkor minden rendben van, de ha öregek, karcosak vagy egyszerűen csak csúnyák.... Ilyen helyzetekben jönnek jól az ajtómatricák, amelyek elfedik a tökéletlenségeket, így az új külsőt kölcsönöz a régi ajtónak. A legfontosabb, hogy ez egy gazdaságos metamorfózis lesz, tehát az, amelyiket a legjobban szeretjük – csekély pénzügyi kiadással érhető el, ugyanakkor látványos hatás érhető el vele.

Stílusos ajtómatricák – régi szoba új arculattal

Az ajtómatricáka bejárati ajtó és a szekrényajtó felújítására egyaránt alkalmasak – A minták nagy választéka számos lehetőséget kínál. Különös figyelmet érdemes fordítani a térmatricákra, amelyek segítenek egy kicsit „elvarázsolni” a szoba terét és optikailag megnövelni azt. Olyan helyiséget is feldobhat velük, amelyben nincs természetes fény, vagy éppen ellenkezőleg, elsötétítheti és egy kicsit hűvösebbé teheti, hogy hangulatos légkört teremtsen.

Az ajtómatricákelsősorban olyan lehetőség, amely egyedi jelleget ad a szobának – bérelt szobában ezt a legnehezebb megvalósítani. A romantikus virágok, vadállatok, városi utcák vagy absztrakciók lehetővé teszik, hogy a belső terekbe belevigyük a saját érdeklődési körünket és személyiségünket. A matrica színvilágához illő függönyök, dekoratív ágypárnák vagy terítők kiválasztásával gyorsan és - ami még fontosabb - olcsón hangulatossá, kellemessé, trendivé és egyedivé tehetjük a bérelt szobát. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a matrica felragasztása és eltávolítása az ajtó sérülése nélkül történik. Egy ilyen megoldásnak csak pozitívumai vannak!


Ne hagyd ki!