A rendőrök néhány óra alatt elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint egy maglódi rendezvényről lopott el lángossütéshez használt berendezéseket.


Forró nyomon

A tulajdonos a hosszú hétvége utolsó napján jelentette a rendőrségen, hogy az előző esti szabadtéri rendezvényen felállított sátrából valaki ellopta a háromégős gázzsámolyát és a hozzá tartozó tepsit. A rendőrök valószínűleg forró nyomon indultak el (egy lángossütőnél ez nem meglepő), és aznap este már a Vecsési Rendőrőrsön faggatták a lopással gyanúsított 51 éves férfit. A férfi házában megtalálták a lángossütőt, amit azóta visszaadtak tulajdonosának.

Találta

A kihallgatáson T. Mihály tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, azt mondta a rendőröknek, hogy a patakparton találta az eszközöket, biciklijére rakta és hazavitte. A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, írja a police.hu.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Itt a látványterv az új űrállomásról, amit már nem a NASA épít

Jeff Bezos űrvállalata, a Blue Origin bejelentette, hogy 2025 és 2030 között pályára állítja a saját tulajdonú és fejlesztésű, Orbital Reef névre keresztelt űrállomását.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Újított a német adóhivatal: ilyen árverést még biztosan nem láttál!

Történelmi csúcson van a bitcoin árfolyama, a szemfüles kereskedők viszont a napokban jóval a piaci áron alul vásárolhattak be a legnagyobb kriptovalutából, méghozzá a német adóhivatal jóvoltából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Legyőzni a Facebook-ot? Ez a cég megpróbálja

Korunk egyik legnépszerűbb közösségi média platformja, a Reddit bejelentette, hogy a világ legnagyobb tartalomgyártói közösségét akarja felépíteni. Az akcióterv már kész, a vállalat a napokban nagyszabású toborzásba kezdett.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!