Fiatal lány nevet, miközben TV-t néz egy sötétkék felsőben, közben popcornt eszik
Fotó: Unplash

Egy szerencsés szurkoló 600 ezres fizetésért nézheti a Super Bowl-t

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik a Super Bowl-t amelynek apropóján a Game Day nevű sportfogadási webhely egy napra szóló álommunkát hirdetett. A leendő „munkavállalónak” kis túlzással annyi lesz a dolga, hogy megnézze az idei amerikai foci döntőt. Mindezt átszámítva közel 630 ezer forintért.Hol a csavar?

Ahogy arra számítani lehetett, a Game Day egy sportfogadási szolgáltatóhoz méltó csavarral fűszerezte meg az ajánlatát. A szerencsés kiválasztottnak csak akkor jár a 2022 dolláros, azaz nagyjából 626 820 forintos fizetés, ha helyesen válaszol a vállalat mind a 15 NFL témájú kérdésére.

A kérdéseket a Super Bowl alatt fogja megkapni a sikeres pályázó. A vállalat weboldalának tájékoztatása szerint az ideális jelentkező igazi futballrajongó, aki ismeri a sportág ikonikus pillanatait és remek elemzői képességekkel van megáldva.

Ha valaki mind a 2022 dollárt be akarja zsebelni, akkor a kezdőrúgástól kezdve a félidei show-n át egészen a meccs utáni levezetőig, folyamatosan a képernyő előtt kell ülnie, hogy egyetlen apró részletről se maradjon le. Minden elhibázott kérdéssel csökken a végső „fizetés” összege. De úgy is mondhatjuk, hogy helyes válaszonként 134,8 dollárt zsebelhet be a rajongó.

Mindig csak Amerika...

Sajnos rossz hírünk van a magyar rajongóknak, a különleges lehetőséggel ugyanis csak az amerikai érdeklődők élhetnek. További megkötés, hogy a jelentkezőnek minimum 21 évesnek kell lennie.

Ha valaki olyan szerencsés helyzetben van, hogy megfelel a követelményeknek, akkor az alábbi kérdéseket kell megválaszolnia a hiteles jelentkezéshez:

  • Szerinted mi lesz az 56. Super Bowl végeredménye?
  • Ki a kedvenc NFL játékosod és miért?
  • Mit tervezel az idei Super Bowlra?
  • Melyik a kedvenc félidei show-d?
  • Miért kellene téged választanunk?

A Super Bowl magyar idő szerint február 14-én hétfőn, hajnali fél 1-kor kezdődik.

Jó szurkolást!

Ne hagyd ki!