A MOM Parkban működő CINEMApink moziban végleg elsötétült a vetítővászon. Az intézmény nem élte túl a járványt.


A búcsú

Kedves Vendégeink!
Szomorú hírrel jelentkezünk ezen a szerdai napon, új műsor helyett. Sajnos tegnap este végleg bezárta kapuit a CINEMApink MOM Park. Köszönjük szépen mindenkinek, aki megtisztelt minket az elmúlt 4 év folyamán egy mozijegy, popcorn vagy nachos vásárlásával. Ahogy a moziszektor minden résztvevőjének, nekünk is roppant nehéz volt az elmúlt másfél év, de a sok szeretet és pozitív visszajelzés, amit kaptunk Tőletek, feledtette a nehézségeket és sokszor segített nekünk átvészelni a rosszabb időszakokat is.
Köszönjük a teljes CINEMApink család nevében, hogy velünk moziztatok 2017 óta! Hiányozni fogtok!
Mai napra megváltott jegyek és ajándékjegyek visszaváltásával kapcsolatban az info@cinemapink.hu címen tudtok elérni minket.
Ui.: A weboldal karbantartása úgy tűnik okafogyottá vált.

Ez az üzenet fogadja a látogatókat a mozi közösségi oldalán. A török tulajdonú cég 2017-ben nyitotta meg első multiplex termeit még a Mammutban, majd 2018-ban indultak el a vetítések a MOM Parkban is.

Itt a vége

A török tulajdonú cég 2017-ben nyitotta meg első multiplex termeit még a Mammutban, majd 2018-ban indultak el a vetítések a MOM Parkban is.

Az utolsó bejegyzés


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Itt a látványterv az új űrállomásról, amit már nem a NASA épít

Jeff Bezos űrvállalata, a Blue Origin bejelentette, hogy 2025 és 2030 között pályára állítja a saját tulajdonú és fejlesztésű, Orbital Reef névre keresztelt űrállomását.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Újított a német adóhivatal: ilyen árverést még biztosan nem láttál!

Történelmi csúcson van a bitcoin árfolyama, a szemfüles kereskedők viszont a napokban jóval a piaci áron alul vásárolhattak be a legnagyobb kriptovalutából, méghozzá a német adóhivatal jóvoltából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Legyőzni a Facebook-ot? Ez a cég megpróbálja

Korunk egyik legnépszerűbb közösségi média platformja, a Reddit bejelentette, hogy a világ legnagyobb tartalomgyártói közösségét akarja felépíteni. Az akcióterv már kész, a vállalat a napokban nagyszabású toborzásba kezdett.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!