Elkészült és elindult a weboldal, amelyen a regisztrálók megnézhetik, hogy minden rendben van-e.


Ha bejön az oldal (este 19.30-kor próbáltuk, nem tudtuk betölteni, másodjára bejött, megadtuk a kért adatokat, de nem jött létre kapcsolat, majd harmadszori próbálkozásra minden flottul ment) a TAJ-számot és a születési időt kell beírni, be kell pipálni, hogy nem vagyunk robotok, el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót, majd igen vagy nem választ kapunk a regisztrációnk sikerességéről.

Ha ez a válasz igen, akkor a regisztráció biztosan nyilvántartásban van, és idővel behívnak minket oltásra. Amennyiben valakinél a nem válasz jelenik meg, nem kell megijedni, akkor még zajlik az adatok feldolgozása. Ugyanakkor, ha már több hét eltelt a regisztráció óta és ennek ellenére a nem üzenet jelenik meg, a rendszer valószínűleg pontatlanul rögzítette az adatokat. Ezt az adatvedelem@neak.gov.hu e-mail-címen lehet javítani.

Hova kattintsak, mit keressek?

Mindenesetre a weboldal elindult, csekkoltuk, ha nem is zökkenőmentesen, de működik. A vakcinareg.neak.gov.hu címet kell bepötyögni vagy bemásolni.

A rendszer azt nem jelzi, ha valaki már be van oltva.


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Itt a videó a világ legdrágább, 60 ezer forintos sült krumplijáról

Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!