Elkészült és elindult a weboldal, amelyen a regisztrálók megnézhetik, hogy minden rendben van-e.


Ha bejön az oldal (este 19.30-kor próbáltuk, nem tudtuk betölteni, másodjára bejött, megadtuk a kért adatokat, de nem jött létre kapcsolat, majd harmadszori próbálkozásra minden flottul ment) a TAJ-számot és a születési időt kell beírni, be kell pipálni, hogy nem vagyunk robotok, el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót, majd igen vagy nem választ kapunk a regisztrációnk sikerességéről.

Ha ez a válasz igen, akkor a regisztráció biztosan nyilvántartásban van, és idővel behívnak minket oltásra. Amennyiben valakinél a nem válasz jelenik meg, nem kell megijedni, akkor még zajlik az adatok feldolgozása. Ugyanakkor, ha már több hét eltelt a regisztráció óta és ennek ellenére a nem üzenet jelenik meg, a rendszer valószínűleg pontatlanul rögzítette az adatokat. Ezt az adatvedelem@neak.gov.hu e-mail-címen lehet javítani.

Hova kattintsak, mit keressek?

Mindenesetre a weboldal elindult, csekkoltuk, ha nem is zökkenőmentesen, de működik. A vakcinareg.neak.gov.hu címet kell bepötyögni vagy bemásolni.

A rendszer azt nem jelzi, ha valaki már be van oltva.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A befektetők imádják Kelet-Európa új slágerstartupját

A csehországi Rossum szoftverfejlesztő vállalat 100 millió dolláros befektetéshez jutott, ennk köszönhetően térségünk egyik legértékesebb startupjává lépett elő. Nézzük, miért imádják a befektetők az alig hatéves vállalkozást!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Szereted hallatni a hangodat? A Spotify újításának örülni fogsz

A Spotify bejelentette, hogy a három éve indított podcast szolgáltatásait a tartalomgyártók hamarosan szélesebb körben is igénybe vehetik. A zenei streamingszolgáltató vállalat abban reménykedik, hogy az újítással növelheti a prémium előfizetői számát.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fiatal programozó zseni vállalkozását nyelte le a Twitter

Nick Caldwell, a Twitter mérnöki divíziójának alelnöke stílusosan a Twitter-en jelentette be, hogy a közösségi platform felvásárolta a Sphere chat applikációt. A Sphere-t az a vállalkozó zseni alkotta, akitől alig 17 éves korában a Yahoo 30 millió dollárért megvásárolta az első startupját.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!