TrendFM

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Nemzeti Kereskedőház által életre hívott Áldomás közösségi ernyőmárka. A termékportfólió sikeres külpiaci pozicionálása, a belföldi értékesítés és az online webshop elindítása után, a termékcsaládhoz tartozó bio homoktövis rostos koktél rangos elismerésben részesült az idei, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás keretében.

Az elmúlt 25 év legjelentősebb E.ON fejlesztése a nemrég átadott transzformátor állomás Tatabányán. A digitális technológiák felhasználásával készült létesítmény 2,5 milliárd forintból valósult meg. 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) hiánypótló, az infokommunikációra fókuszáló képzést szervez Magyarország Digitális Exportfejlesztési Stratégiájának (DES) keretében. Az IKT Exportakadémia elnevezésű tréningen a résztvevő vállalkozások átfogó tájékoztatást kapnak a szektort érintő aktualitásokról, a sikeres külpiacra lépéshez szükséges üzleti és marketingstratégia kialakításáról, mindamellett, hogy lehetőségük nyílik kipróbálni az MNKH most induló online képzési rendszerét is.

Magyarország Közbeszerzési Hatósága nemzetközi együttműködést kezdeményezett a Visegrádi Négyek, valamint Horvátország, Macedónia és Szerbia társzervezeteivel. Az együttműködés célja a bevált gyakorlatok megosztása, valamint az EU-s források felhasználására irányuló uniós ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalatcsere, közös álláspont kialakítása.

Az Európai Bizottság legfrissebb adatai szerint a magyarországi közbeszerzési eljárások száz százalékosan átláthatók, tehát a vállalkozások és magánszemélyek megfelelő mennyiségű információhoz juthatnak az egyes közbeszerzések kapcsán.

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) a mai napon megalakította 7 főből álló Fenntarthatósági Tanácsát, egyúttal megválasztotta társelnökeit Pogány Éda Glória és Dr. Radácsi László személyében. A szakértői kör életre hívásával az Egyetem támogatást kap fenntarthatósági stratégiájának gyakorlati megvalósításához.

Sok szülőnek fejfájást okozott az, hogy a nyári szünidőben hogyan biztosítson állandó felügyeletet gyermeke számára. A Raben Trans European Hungary Kft. újra napközis tábort szervezett négy héten keresztül, Dunaharaszti telephelyén.

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) a mai napon ünnepélyes keretek közt adta át új épületét, melyben teret kap az Egyetem minden vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos képzése és tevékenysége. Az 1 500 négyzetméteres oktatói térrel rendelkező, közel 450 fő befogadására alkalmas felújított épület alig egy év leforgása alatt, összesen 694 millió forintból újult meg, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatósági szempontok teljes körű figyelembe vételével. A campus helyet ad a BGE Vállalkozásfejlesztési mesterképzésének, a Pénzügyi és Számviteli Karon működő, hallgatói vállalkozásokat ösztönző Team Academy képzésnek, az Egyetem kiemelt fontosságú felnőttképzéseinek, valamint az Egyetem első kiválósági központjának, a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központnak is. Az oktatás a nyolcadik kerületi Berzsenyi Dániel utcai épületben 2017 szeptemberében kezdődik meg.

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott eseményen szórakoztató programokkal várják az egész családot.

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), mely a hazai akadémiai szféra legszélesebb gazdaságtudományi képzési kínálatát nyújtja, első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal szervez Nyári Egyetemet külföldi egyetemi hallgatók számára.

Árfolyamok

EUR: 309.84CHF: 266.8USD: 258.42
 

Legnépszerűbb cikkek

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Mire jó egy üzleti kapcsolatépítő klub?

Két évvel ezelőtt részletesen foglalkoztam az üzleti kapcsolatépítő klubokkal a Haszon magazin hasábjain. A közelmúltban Végvári-Nagy Kyra  és Végvári Tibor kommunikációs szakemberek meghívtak a Rapid Business nevet viselő rendez...
Tovább >>
Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. Az elnök munkaügyi reformja, illetve a szak...
Tovább >>