Az E.ON idén is csatlakozott az AdásNap önkéntes programhoz

Írta: Haszon - Készült: 2017. május 26.

Az európai Give&Gain Day mintájára Magyarországon is évről évre megrendezik az AdásNapot, a vállalati önkéntesség napját. Az E.ON Hungária csoport munkatársai a kezdetektől fogva részt vesznek a kezdeményezésben, melynek keretében az önkéntesek az ország több pontján ajánlják fel segítségüket különböző szervezetek, intézmények számára.

Az AdásNap keretében az E.ON Hungária vállalatcsoport önkéntesei Budapesten egy csapattal a 17. kerületi Kőrösi Iskola felújítási munkálataiban vettek részt, Győrben egy 31 fős E.ON különítmény szépítette a Bóbita Gyermekotthon környezetét, Nagykanizsán a Központi Rózsa Óvoda épületét és kültéri bútorait újította meg egy 22 munkatársból álló csapat, míg Nyíregyházán 27 segítő munkatárs a Gyermekek Háza Déli Óvoda kertjét varázsolta barátságosabbá. Legyen szó kültéri bútorok csiszolásáról, falak festéséről, virágültetésről vagy a kert füvesítéséről, kézzel fogható és látványos segítséget nyújtottak a lelkes munkatársak, miközben egy igazi közösségi élménnyel is gazdagodtak. A vállalati önkéntesség nem csupán komoly segítség a rászorulók számára, de támogatja a munkavállalók személyes és szakmai fejlődését és erősíti a csapatszellemet is.

Az E.ON csoport elkötelezett munkatársai önkéntes munkavégzésének támogatásában, így az önkéntesek munkája mellett a munkavégzéshez szükséges minden alapanyag és eszköz költségét is magára vállalta idén csakúgy, ahogy a korábbi években.

A segítő munkának nagy hagyománya van az E.ON-nál: 2014 óta 2430 munkatárs 15 560 órában végzett önkéntes munkát, 105 programot valósítva meg. A projektek keretében óvodák, iskolák, gyermekotthonok, közösségi terek újultak meg, így járulva hozzá a közvetlen vagy tágabb környezetünkben lévő közösségek mindennapjainak szebbé tételéhez.

 Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12