KKV, hol szorít a cipő?

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2018. október 16.

Geszti gyakorlati marketingszemináriuma kis- és közepes vállalkozásoknak november 9-én a RaM Colosseumban.

A neves kommunikációs szakember, Geszti Péter szerint a hazai KKV vállalkozóknak azonnal hasznosítható, gyakorlati marketingtudásra van szükségük. Ezért, a tavalyi nagy siker után újra jelentkezik a GPS, Geszti ütős gyakorlati szemináriuma, melyet kifejezetten kis- és közepes vállalkozásoknak ajánl.

Az egész napos szemináriumon izgalmas témákat dolgoznak majd fel: Mire jó a brand? Hogyan kerüljünk a köztudatba? Mi fán terem az influencer, és kinek éri meg? Hogyan tervezzünk kampányt? Milyen a jó tartalom? Mit kezdjünk márkánkkal a social médiában? Geszti akár másnaptól sikeresen használható szemléletmódot és munkamódszert ad át.

„A sufnituning a marketingben és a kommunikációban sem hatékony. Úgy látom, hogy  ma a kisebb vállalkozásokban sem elég pénz, sem megfelelő emberi erőforrás nem áll rendelkezésre a hatékony marketinghez, pedig óriási szükségük lenne rá. Én azon vagyok, hogy a profi marketinges szakembert, ha kell, akár önmagukban is felfedezhessék a vállalkozók. Mellébeszélés nélkül, a saját kampányaimon keresztül mutatom be a márkázás és a kampánytervezés buktatóit. Tippeket, trükköket és a saját tapasztalataimat adom majd át, melyekből az egészen kis családi vállalkozásoktól a százmilliós árbevételű cégekig mindenki profitálhat majd. Persze csak, ha eljön” – mondja Geszti a szemináriumról.

Egy teljes nap a marketingről? Geszti Péter szakmai tudása mellett lebilincselő előadásmódja és humora a biztosíték, hogy senki nem fog unatkozni.

A GPS 2.0 szemináriumra a jegy.hu oldalon és a program honlapján vásárolhatnak belépőt az érdeklődők.

 Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12