Az előző évhez hasonlóan a lakosság 78 százaléka vesz ajándékot karácsonykor, az erre szánt összeg viszont a tavalyi 31 500 forintról 41 300 forintra emelkedhet a Cofidis Hitel Monitor friss adatai szerint.

Egy, a parlamentnek kedden benyújtott törvényjavaslat januártól az adózók számára kedvezően módosítaná a magánszemélyek lakásvásárlásakor érvényesíthető illetékalap-kedvezmény, illetve illetékmentesség szabályozását.

Budapesten a fenyőárusoknak érdemes résen lenniük, ma pedig csepeli piac lesz a NAV ellenőrök fő célpontja Dél-Budapesten. Békés megyében a zöldség- és gyümölcskereskedőket keresik főleg fel, míg Fejér megyében az autószervizek lesznek célkeresztben.

Az első háromnegyedévben 32,2 milliárd forintos nyereséget ért el a K&H Bank, a harmadik negyedévben 9,7 milliárd forint volt az adózott eredménye a nem auditált, konszolidált, IFRS (nemzetközi számviteli szabályok) szerinti adatok alapján.

Történelmi csúcsra emelkedett tegnap a bitcoin digitális virtuális deviza árfolyama: áttörte a 8000 dolláros küszöböt, s 8226 dollárig jutott. Az árfolyam az idén rohamosan nőtt: januárban 800 dolláron állt, májusban 2000 dollár, szeptemberben pedig 5000 dollár fölé jutott.

Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Kína csökkentette amerikai állampapír-portfólióját szeptemberben, az ázsiai ország azonban így is az Egyesült Államok legnagyobb hitelezője maradt.

Árfolyamok

EUR: 312.6CHF: 268.4USD: 266.52
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>