Hétéves rekordot döntött, 7600 milliárd forint fölé emelkedett a hazai vállalatok hitelállománya az első negyedévben, igaz, ez önmagában nem jelent kiemelt kockázatot.

A kormány könnyítené az autóvásárlást, a behozatalhoz és a cégautókhoz kötődő adózási szabályokat, amit összekötnének a környezetvédelemmel. A dízelautók lehetnek a nagy vesztesek.

A magyar közbeszerzési rendszerrel kapcsolatos visszatérő kifogások miatt a brüsszeli testület “halmazati büntetésként” jelentős mértékű forrásmegvonásra készül. Akár 1000 milliárd forint is lehet a tét.

A magyaroknak csupán 38 százaléka támogatja az euró bevezetését – derül ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A megkérdezettek 49 százaléka szerint Magyarországnak nincs szüksége a közös európai fizetőeszközre, 13 százalék pedig nem tudott vagy nem akart válaszolni a kérdésre.


Négyszáz végzős atlantai diák hitelét vállalta át Robert F. Smith amerikai milliárdos. Van olyan hátrányos helyzetű hallgató a Morehouse College-ban, akinek már most 200 ezer dolláros diákhitele van, ezt pedig normál körülmények között legalább 25 év lenne törleszteni.

Tinédzserként nyúltenyésztésbe kezdett, majd ázsiai farmernadrágokat importált. Az igazi üzleti sikert azonban a masszázsmedencék gyártása hozta meg Czafik Zsoltnak, aki testvérével, Ákossal együtt Dabason hozta létre Európa piacvezető jakuzzigyártóját, a Wellis céget. További részletek a Haszon magazinban, keresse az újságárusoknál!

A Kína és az Egyesült Államok között folyó vámtárgyalások az utolsó, legnehezebb szakaszukba érkeztek. A megállapodás mindkét félnek érdeke: a büntetővámok az amerikai fogyasztókat éppúgy sújtják, mint a kínai termelőket.

Árfolyamok

EUR: 326.71CHF: 289.65USD: 292.75
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, hasznos információkról!
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12