Megtiltotta dolgozóinak a legnagyobb észak-európai bank, hogy a Bitcoinnal kriptovalutával kereskedjenek. Akinek van ilyen befektetése, annak február 28-ig el kell azt adnia.

Rupert Murdoch amerikai médiamágnás nyílt levélben szólította fel a Facebook és a Google internetes óriáscégek tulajdonosait, hogy fizessenek a tekintélyes sajgóorgánumoknak a tőlük átvett hitelt érdemlő és minőségi tartalmakért.

Rekordszintre emelkedett a milliárdosok száma az Oxfamnak a davosi világgazdasági fórum kezdete elé időzítve kiadott jelentése szerint. A Forbes listájára hivatkozva azt írták: azon tavaly 2043 milliárdos szerepelt 2017-be, 7700 milliárd dolláros összvagyonnal.

A jegybank üzletszabályzatuk kiegészítésére kötelezte az FHB Kereskedelmi Bankot és az OTP Bankot, hogy egyértelmű és teljes körű tájékoztatást adjanak a nyereménybetétek kamat- és nyereményalap számításáról - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

A külföldre utazó kínaiak száma 200 millió lesz 2021-re - vélik szakértők, akiket a Daily Mail című brit lap idéz.

A Standard & Poor's az eddig vártnál 5 dollárral magasabb idei átlagos olajárral számol - áll a nemzetközi hitelminősítő közleményében.

Tavaly novemberben a bruttó átlagkereset 13,0 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A múlt év első tizenegy hónapjában a bruttó és a nettó keresetek azonos mértékben, 12,8 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Árfolyamok

EUR: 309.49CHF: 263.26USD: 252.62
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>