Újabb uniós forrásokra lehet pályázni

Írta: Haszon - Készült: 2017. március 01.

Már be lehet nyújtani a hiteligényléseket a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című pályázati felhívás keretében. A hitelprogram keretösszege 32 milliárd forint. 


A vállalkozások nulla százalékos kamattal igényelhetik a hitelt. A konstrukció keretösszege 32 milliárd forint, a hitel összege ügyletenként legalább 100 millió forint, legfeljebb 3 milliárd forint lehet. A futamidő a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 15 év. A programon belül finanszírozhatóak az ipari kutatás, kísérleti fejlesztés és az innovációs tevékenységek, valamint termék piacra viteli tevékenységek, a projekt végrehajtásához kapcsolódó, illetve szorosan kapcsolódó, de nem K+F tartalmú tevékenységek. A hiteligényléseket 2019. december 2-ig lehet benyújtani a Magyar Fejlesztési Bank által kialakított MFB Pontoknál. A felhívás részletes termékleírása a Széchenyi2020 oldalán, illetve a http://www.mfbpont.hu oldalon olvasható.
Árfolyamok

EUR: 312.6CHF: 268.4USD: 266.52
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>