Nézze meg, hol élnek a világ leggazdagabbjai!

Írta: Haszon - Készült: 2017. április 18.


Kíváncsi, hogy hol élnek a világ leggazdagabb milliárdosai? Megmutatjuk műholdképen az űrhajózást forradalmasító Elon Musk, a világ leggazdagabb emberének, Bill Gates-nek, valamint a magyar kormány legfőbb ellenségének, Soros Györgynek a házát. A műholdképek érdekessége, hogy nem csak a házakat, hanem a környéket is alaposan körbejárhatjuk.

Elon Musk

Elon Musk még 2012-ben vásárolta meg ezt a Los Angeles-i házat 17 millió dollárért. Musknak az utcában másik két háza is van, ezek közül az egyiket volt feleségének ajándékozta. A 44 éves üzletember nevéhez fűződik a legfontosabb internetes fizetési rendszer, a Pay Pal megalapítása, de nevét mostanság a szintén általa alapított, magánűrhajó kifejlesztésén dolgozó SpaceX, valamint az elektromos autókat gyártó Tesla Motors cégek kapcsán hallani.

Elon Musk háza a Google Maps-en

 

Soros György

Soros György háza a legnagyobb Bedford Hills-ben, New York egyik elegáns elővárosában. Soros 1930. augusztus 12-én született Magyarországon. 1947-ben kivándorolt Angliába, ahol a London School of Economics hallgatója lett. Itt 1952-ben PhD fokozatot szerzett filozófiából. 1956-ban az USA-ba költözött, ahol pénzügyi cégeknél dolgozott 1970-ig, amikor önállósult, és teljes figyelmét saját befektetési cégének, a Soros Fund Management irányításának szentelte. Jelenleg a Quantum Fund elnöke. Stabil helye van a világ 30 leggazdagabbja között.

Soros György háza a Google Maps-en
Árfolyamok

EUR: 309.13CHF: 284.16USD: 274.81
 

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Hogyan keres új munkaerőt a Mercedes?

„Kecskemét most is jó hely, azonban a várossal azon dolgozunk, hogy még élhetőbb legyen. Ha vannak jó munkahelyek, minőségi óvodák, iskolák, szórakozási lehetőségek, akkor nehezebben csábítható el magasabb fizetési ígérettel a...
Tovább >>
Károly világa

A francia elnökválasztás igazi tétje

Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. ...
Tovább >>