TrendFM

Szabályok és büntetési tételek Európa fővárosaiban

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2017. május 14.


A jól megérdemelt külföldi pihenés alatt a családdal, vagy a barátokkal eltöltött nyaraláskor hajlamosak vagyunk a szabályokat is lazábban venni. Apró kihágásokért, például egy pohár bor miatt az örök város utcáin, egy nem megfelelő helyen elszívott cigarettáért Madridban vagy bliccelésért Londonban – bizony akár több százezer forintos büntetést is kaphatunk. Összegyűjtöttük mire számíthatunk Európa fővárosaiban, ha kicsit "lazábban" vesszük a szabályokat!

Pirossal emeltük ki a legdrágább tételeket a táblázatban. Persze senkit nem biztatunk a szabályok megszegésére, de a zölddel jelöltük a legenyhébb büntetéseket. Reykjavíkban például nem  jár büntetés bliccelésért, csak le kell szállni. Londonban ezért 430 ezer forintot kell fizetnünk. A legsúlyosabb csekket Rómában kaphatjuk, ha hirtelen ránk tör a szükség: 1,5 millió forint az induló összeg.

Ha most tervezi nyaralását, a Haszon magazin legfrissebb lapszámában összegyűjtöttük a Magyarországról közvetlenül elérhető több mint száz célpontot – árakkal, tippekkel és a városok leírásával.
Árfolyamok

EUR: 308.06CHF: 267.91USD: 261.29
 

Legnépszerűbb cikkek

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Nyeregben érzik magukat az alkalmazottak

Kevésbé elkötelezettek a dolgozók és egyre inkább úgy vélik, könnyű az álláskeresés, ha váltani akarnak. Ez körvonalazódik a céges világban mostanság. Ennek fő oka a munkaerőhiány, ami új helyzetet teremtett a munkaadók számára. Mit lehet e...
Tovább >>