Ilyen egy Star Trek imádó milliárdos luxusotthona

Írta: Haszon - Készült: 2017. július 20.

Ismét kikerült a piacra a Floridában élő Mark Bell üzletember Miami egyik legfelkapottabb városrészében, Boca Raton található luxusháza. Bell üzletemberként, vállalkozóként és producerként, és az online társkereső FriendFinder Network korábbi vezérigazgatójaként tett szert jelentős vagyonra.  A luxus ingatlan érdekessége, hogy azon kívül, hogy tökéletes példája a floridai milliárdosok ízlésvilágának, tulajdonosa nagy Star Trek rajongó, aki legszívesebben az Enterprise űrhajóba költözött volna be.


A most 30 millió dollárért kínált házat 2014-ben már el akarta adni a tulajdonosa, ám akkor hiába jelentkezett egy 35 millió dollárt kínáló vevő, végül mégis meggondolta magát. A 9 hálószobás, mediterrán stílusú ház kívülről csalóka, ugyanis a klasszikus stílus ellenére a belső tér egy része olyan, mintha az Enterprise űrhajóba lépnénk. A házat 1,6 hektáros park veszi körül, és mivel a Boca Rota "lakóparkon" belül található, tenisz- és golfpálya, bevásárlóközpont teszi kényelmessé a mindennapokat.

 

 
Árfolyamok

EUR: 311.16CHF: 269.85USD: 248.37
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>