Ez most New York állam legdrágábban kínált óceánparti ingatlanja

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2017. szeptember 03.

Ez az 1960-ban épült hatalmas tengerparti ingatlan jelenleg New York állam legdrágábban kínált birtoka, nem véletlenül. Az épület eredetileg a Ford család számára készült, ám 2002 óta Brenda Earl portfóliómenedzser tulajdona. A birtokot most 175 millió dollárért próbálják eladni, ami ha sikerül, akkor a legdrágább ingatlan lesz az Egyesült Államokban.


A 42 hektáros, közvetlen tengerparti területen áll a 20 ezer négyzetméteres főépület, amelyben 12 hálószoba, valamint ugyanennyi fürdő kapott helyet. Az ingatlanhoz kosárlabda- és teniszpályák, úszómedence, hatalmas üvegház és saját óceánpart tartozik, a vízparti részen pedig több tó is található. Maga az épület a visszafogott gazdagság mintapéldánya, a gyarmati stílus letisztultságot, nyugalmat sugároz, és teljes mértékben mentes a nálunk oly gyakori hivalkodástól, magamutogatástól. Már maga a birtok is úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az óceánpart sík, alacsony növényzetéhez, aminek köszönhetően csodálatos a kilátás a környékre.

Az óceánpartot tavak sora szegélyezi

 

 
Árfolyamok

EUR: 311.16CHF: 269.85USD: 248.37
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>