Ez most New York állam legdrágábban kínált óceánparti ingatlanja

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2017. szeptember 03.

Ez az 1960-ban épült hatalmas tengerparti ingatlan jelenleg New York állam legdrágábban kínált birtoka, nem véletlenül. Az épület eredetileg a Ford család számára készült, ám 2002 óta Brenda Earl portfóliómenedzser tulajdona. A birtokot most 175 millió dollárért próbálják eladni, ami ha sikerül, akkor a legdrágább ingatlan lesz az Egyesült Államokban.


A 42 hektáros, közvetlen tengerparti területen áll a 20 ezer négyzetméteres főépület, amelyben 12 hálószoba, valamint ugyanennyi fürdő kapott helyet. Az ingatlanhoz kosárlabda- és teniszpályák, úszómedence, hatalmas üvegház és saját óceánpart tartozik, a vízparti részen pedig több tó is található. Maga az épület a visszafogott gazdagság mintapéldánya, a gyarmati stílus letisztultságot, nyugalmat sugároz, és teljes mértékben mentes a nálunk oly gyakori hivalkodástól, magamutogatástól. Már maga a birtok is úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az óceánpart sík, alacsony növényzetéhez, aminek köszönhetően csodálatos a kilátás a környékre.

Az óceánpartot tavak sora szegélyezi

 

 
Árfolyamok

EUR: 312.6CHF: 268.4USD: 266.52
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>