Riasztás! Itt lesznek NAV ellenőrzések az 6. héten

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2018. február 05.

Mohácsot a héten nem csak a busók, hanem a NAV ellenőrök is megszállják, míg Pest megyében az ajándék- és virágboltok lesznek célkeresztben Valentin-nap alkalmából.


 

ÉSZAK-BUDAPEST

A NAV munkatársai februárban a belvárosi vendéglátóknál, kereskedőknél és szolgáltatóknál végeznek helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit, valamint az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV munkatársai februárban a ruházati kiskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják. Ezen felül forgalomszámlálást is végezhetnek.

BARANYA MEGYE

A NAV baranyai munkatársai február 5. és 11. között Bólyban, Komlón, Pécsett és Mohács környékén elsősorban a vendéglátóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a szabályos foglalkoztatást, az áruk eredetét és az online pénztárgépek használatát. A nagyobb rendezvényeken – így például a Busójáráson - is jelen lesznek a revizorok és a pénzügyőrök. A próbavásárlások, próbaszolgáltatások igénybevétele mellett forgalomszámlálásra is számíthatnak a kereskedők, vendéglátók és szolgáltatók.
Árfolyamok

EUR: 323.52CHF: 286.9USD: 283.54
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12