Riasztás! Itt lesznek NAV ellenőrzések az 6. héten

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2018. február 05.

Mohácsot a héten nem csak a busók, hanem a NAV ellenőrök is megszállják, míg Pest megyében az ajándék- és virágboltok lesznek célkeresztben Valentin-nap alkalmából.


 

ÉSZAK-BUDAPEST

A NAV munkatársai februárban a belvárosi vendéglátóknál, kereskedőknél és szolgáltatóknál végeznek helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit, valamint az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV munkatársai februárban a ruházati kiskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják. Ezen felül forgalomszámlálást is végezhetnek.

BARANYA MEGYE

A NAV baranyai munkatársai február 5. és 11. között Bólyban, Komlón, Pécsett és Mohács környékén elsősorban a vendéglátóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a szabályos foglalkoztatást, az áruk eredetét és az online pénztárgépek használatát. A nagyobb rendezvényeken – így például a Busójáráson - is jelen lesznek a revizorok és a pénzügyőrök. A próbavásárlások, próbaszolgáltatások igénybevétele mellett forgalomszámlálásra is számíthatnak a kereskedők, vendéglátók és szolgáltatók.
Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>