Adótraffipax: itt ellenőriz a NAV Valentin-nap környékén

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2018. február 12.

Valentin-nap környékén is keményen akciózik a NAV, ezen a héten leginkább az ajándék- virágárusoknak kell résen lenniük, mégpedig nem csak a hagyományos üzletekben, hanem a webshopoknál is. 


ÉSZAK-BUDAPEST

A NAV munkatársai 2018. február 10. és 14. között kiemelten ellenőrzik a Valentin-naphoz kapcsolódóan az online felületeken hirdető virág- és ajándékkereskedőket, szolgáltatókat és vendéglátókat. A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják. Ezen kívül februárban a belvárosi vendéglátóknál, kereskedőknél és szolgáltatóknál végeznek még helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit, valamint az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

KELET-BUDAPEST

A NAV munkatársai – tekintettel a Valentin-nap és a „Torkos Csütörtök” közeledtére – 2018. február 12. és 16. között kiemelten ellenőrzik az éttermeket, vendéglátóhelyeket, valamint virág- és ajándékárusokat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, továbbá az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV munkatársai kiemelten ellenőrzik a virág- és ajándékárusoknál a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek üzemeltetését. Ezen kívül februárban a ruházati kiskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják. Ezen felül forgalomszámlálást is végezhetnek.
Árfolyamok

EUR: 323.52CHF: 286.9USD: 283.54
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12