Adótraffipax: itt ellenőriz a NAV Valentin-nap környékén

Írta: Fülöp Norbert - Készült: 2018. február 12.

Valentin-nap környékén is keményen akciózik a NAV, ezen a héten leginkább az ajándék- virágárusoknak kell résen lenniük, mégpedig nem csak a hagyományos üzletekben, hanem a webshopoknál is. 


ÉSZAK-BUDAPEST

A NAV munkatársai 2018. február 10. és 14. között kiemelten ellenőrzik a Valentin-naphoz kapcsolódóan az online felületeken hirdető virág- és ajándékkereskedőket, szolgáltatókat és vendéglátókat. A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják. Ezen kívül februárban a belvárosi vendéglátóknál, kereskedőknél és szolgáltatóknál végeznek még helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit, valamint az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

KELET-BUDAPEST

A NAV munkatársai – tekintettel a Valentin-nap és a „Torkos Csütörtök” közeledtére – 2018. február 12. és 16. között kiemelten ellenőrzik az éttermeket, vendéglátóhelyeket, valamint virág- és ajándékárusokat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, továbbá az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV munkatársai kiemelten ellenőrzik a virág- és ajándékárusoknál a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek üzemeltetését. Ezen kívül februárban a ruházati kiskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják. Ezen felül forgalomszámlálást is végezhetnek.
Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>