Ötvenmilliárdos pályázati keret energiahatékonyságra

Írta: Haszon - Készült: 2018. február 13.

Megjelent a megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására kiírt pályázati felhívás. A mikro-, kis- és középvállalkozások 52 milliárd forintos keretösszegre nyújthatják be igényüket.


A projektek keretében az energiahatékonyságot javító és a megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek támogathatók. Így lehetőség lesz az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, a fűtési, hűtési és használatimelegvíz-rendszerek korszerűsítésére, valamint meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására. Támogatható napkollektoros rendszerek telepítése, kazánrendszerek kiépítése, illetve hőszivattyú rendszerek alkalmazása többféle célra. Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás másfél-100 millió forint lehet. A kérelmeket március 14-től lehet beadni.
Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>