Legnépszerűbb 2019-es cikkeink

Írta: Alapblog - Készült: 2020. január 03.

Kedves Olvasóink, végignéztük, hogy melyek voltak a legolvasottabb cikkeink 2019-ben és ezekből szemezgettünk, hátha valaki lemaradt róluk. Jó szórakozást!


Bulvár

Szégyenszemre nálunk is a bulvár-rovat áll az élen olvasottságban. Az első cikkünkről nem tehetünk, mi egy békés interjút készítettünk Bessenyei Istvánnal 2015-ben, viszont mióta celeb-felesége (?) lett, sokan e cikkből tájékozódnak. A másikról tehetünk, bár itt azért lehet tanulni a korreláció és a kauzalitás különbségéről.

Tovább a cikkhez
Revolut

A 2019-es év a pénzügyi szférában részben a Revolut betöréséről szólt, az erről szóló cikkünk népszerű is volt.

Tovább a cikkhez
Ingatlan

De nem csak a Revolut, hanem az ingatlanvásárlás is népszerű téma. Görögországban például olcsón lehet venni. Még mindig, bár azóta már jóval drágábban.

Tovább a cikkhez
MÁP Plusz

Egy nagy népszerűségű téma a MÁP+. Foglalkoztunk azzal, hogy mennyire lehet megbízni az állam visszavásárlási ígéretében. Hogy milyen kockázatai vannak még és már áprilisban utaltunk arra, hogy ez bizony a befektetési ingatlanvásárlás alkonyát jelenti.

Tovább a cikkhez
Düh

Népszerű véleménycikket olvashatunk kollégánktól, aki augusztus 20-án sokkolódott az utazó közönségtől, az év elején pedig attól, hogy a „családtámogatás” valójában mennyire nem család támogatás.

Tovább a cikkhez
Magánnyugdíj-pénztár

De az is kiderült idén, hogy sokaknak hiányzik a magánnyugdíj-pénztár. Akár megtakarításra nevelés szempontjából mennyire hasznos intézmény volt, és, hogy mennyit veszítünk a hiányával.

Tovább a cikkhez
Citadella

Zsiday Viktor itt arról írt, hogy miért van Magyarországon két gazdasági ciklus, itt pedig arról, hogy miért képmutatás a lángoló Amazon miatt aggódni.

Tovább a cikkhez

 

The post Legnépszerűbb 2019-es cikkeink appeared first on alapblog.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12