TrendFM

Nem kell Kínába utaznod!

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2017. április 04.

8 év tapasztalatával, közel 200 kínai cég ajánlatával és széles körű szolgáltatásokkal várja a hazai vállalkozásokat a China Smart Expo. A régió legnagyobb, kínai beszállítókat felvonultató rendezvényének részleteiről Tóth Sándort a rendezvény marketing igazgatóját kérdeztük.
Mire számíthat az, aki május 29. és június 2. között ellátogat a China Mart Centerbe?
1. Egy színes és érdekes kiállításra, ami igyekszik minden magyar vállalkozás, közepes vagy akár nagy cégek számára új lehetőségeket mutatni. A célunk az, hogy a lehető legtöbben megismerjék a kínai gazdaság által kínált előnyöket. Fontos kiemelnem, hogy beszerzési kiállításról van szó, tehát az importban érdekelt tulajdonosokat és vezetőket várjuk! A látogatók számára ingyenes a rendezvény, de regisztrációhoz kötött. A www.chinasmartexpo.com oldalon minden ehhez szükséges információt megtalálnak az érdeklődők.

Milyen cégekkel találkozhatnak a látogatók?
Kizárólag a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által minősített, garantáltan első osztályú termékeket gyártó és forgalmazó vállalatokról van szó. Több mint 200 cég lesz jelen több ezer termékmintájával a standoknál, 13 iparágból. Ebből is érzékelhető, hogy milyen sokféle lehetőséget kínál az expo a látogatóknak, legyenek kiskereskedők vagy éppen beszállítót kereső nagy cégek. Mi több, az üzletkötést számos szolgáltatással igyekszünk megkönnyíteni.

Melyek ezek a szolgáltatások?
Az online regisztráció nemcsak a belépést biztosítja rendezvényünkre, hanem arra is módot ad vendégünknek, hogy tárgyalót foglaljon le és tolmácsot igényeljen. De az üzletkötés után sem hagyjuk magukra a cégeket. Egyedi kedvezményt adhatunk a Kínából érkező szállítmány első konténerének fuvardíjára. Kiemelt disztribútori vagy márkaképviseleti megállapodás esetén egy teljes évre ingyenes bemutatótermet bocsátunk a hazai vállalkozó rendelkezésére Budapesten, épületünkben, a Project Centerben. A logisztikában illetve vámkezelésben leánycégünk, a GHIBLI nyújt hatékony megoldást. Célunk az, hogy ne kelljen egy jó üzletért Kínába utazni, ezért idehozzuk Kínát, legalábbis egy részét.
Árfolyamok

EUR: 308.06CHF: 267.91USD: 261.29
 

Legnépszerűbb cikkek

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Nyeregben érzik magukat az alkalmazottak

Kevésbé elkötelezettek a dolgozók és egyre inkább úgy vélik, könnyű az álláskeresés, ha váltani akarnak. Ez körvonalazódik a céges világban mostanság. Ennek fő oka a munkaerőhiány, ami új helyzetet teremtett a munkaadók számára. Mit lehet e...
Tovább >>