Nem kell Kínába utaznod!

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2017. április 04.

8 év tapasztalatával, közel 200 kínai cég ajánlatával és széles körű szolgáltatásokkal várja a hazai vállalkozásokat a China Smart Expo. A régió legnagyobb, kínai beszállítókat felvonultató rendezvényének részleteiről Tóth Sándort a rendezvény marketing igazgatóját kérdeztük.
Mire számíthat az, aki május 29. és június 2. között ellátogat a China Mart Centerbe?
1. Egy színes és érdekes kiállításra, ami igyekszik minden magyar vállalkozás, közepes vagy akár nagy cégek számára új lehetőségeket mutatni. A célunk az, hogy a lehető legtöbben megismerjék a kínai gazdaság által kínált előnyöket. Fontos kiemelnem, hogy beszerzési kiállításról van szó, tehát az importban érdekelt tulajdonosokat és vezetőket várjuk! A látogatók számára ingyenes a rendezvény, de regisztrációhoz kötött. A www.chinasmartexpo.com oldalon minden ehhez szükséges információt megtalálnak az érdeklődők.

Milyen cégekkel találkozhatnak a látogatók?
Kizárólag a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által minősített, garantáltan első osztályú termékeket gyártó és forgalmazó vállalatokról van szó. Több mint 200 cég lesz jelen több ezer termékmintájával a standoknál, 13 iparágból. Ebből is érzékelhető, hogy milyen sokféle lehetőséget kínál az expo a látogatóknak, legyenek kiskereskedők vagy éppen beszállítót kereső nagy cégek. Mi több, az üzletkötést számos szolgáltatással igyekszünk megkönnyíteni.

Melyek ezek a szolgáltatások?
Az online regisztráció nemcsak a belépést biztosítja rendezvényünkre, hanem arra is módot ad vendégünknek, hogy tárgyalót foglaljon le és tolmácsot igényeljen. De az üzletkötés után sem hagyjuk magukra a cégeket. Egyedi kedvezményt adhatunk a Kínából érkező szállítmány első konténerének fuvardíjára. Kiemelt disztribútori vagy márkaképviseleti megállapodás esetén egy teljes évre ingyenes bemutatótermet bocsátunk a hazai vállalkozó rendelkezésére Budapesten, épületünkben, a Project Centerben. A logisztikában illetve vámkezelésben leánycégünk, a GHIBLI nyújt hatékony megoldást. Célunk az, hogy ne kelljen egy jó üzletért Kínába utazni, ezért idehozzuk Kínát, legalábbis egy részét.
Árfolyamok

EUR: 305.51CHF: 275.78USD: 262.24
 

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Hogyan keres új munkaerőt a Mercedes?

„Kecskemét most is jó hely, azonban a várossal azon dolgozunk, hogy még élhetőbb legyen. Ha vannak jó munkahelyek, minőségi óvodák, iskolák, szórakozási lehetőségek, akkor nehezebben csábítható el magasabb fizetési ígérettel a...
Tovább >>
Károly világa

A francia elnökválasztás igazi tétje

Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. ...
Tovább >>