Önfejlesztők figyelem! Íme, egy új módszer a gyorsabb tanuláshoz

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2019. április 09.

A legújabb kutatások szerint a karrierben és vállalkozásban történő előrejutás egyik legfontosabb feltétele az érzelmi intelligencia, és az ehhez kapcsolódó szoft-skillek. Ezeket azonban nem tanítják még az iskolában, így aki az iskola kapuin kilépve felhagy a tanulással, önképzéssel, aligha érhet el kiemelkedő eredményeket. Itt jön képbe az önfejlesztés.


Ma már az élet minden terültén rengeteg információval rendelkezünk. Több millióan gondolkodnak olyan kérdéseken, minthogy mitől leszünk gazdagok, sikeresek, vagy boldogok. Tudjuk, hogy amennyiben jobban ismerjük, és használjuk az elménk erőforrásait, magasabb teljesítményre lehetünk képesek, miközben kevesebb stressz ér bennünket.

A tudomány által alátámasztott, kész válaszaink vannak az élet legfontosabb kérdéseire. Persze, a válaszok nem feltétlen egyszerűek, vagy könnyű őket átültetni a gyakorlatba. Ezért fontos a folyamatos önképzés és fejlődés.

A hagyományos módszerek: könyvek, tréningek

A világ legnevesebb szakértői jellemzően könyvet is írnak a felfedezéseikről, melyek nem ritkán helyet kapnak a különböző Best Seller listákon is. Emellett több ezer dolláros képzéseket, tréningeket, coachingokat tartanak azoknak, akik ezt képesek megfizetni.

A költségeket tekintve a leghatékonyabb módszer eddig alighanem a könyv megvásárlása volt: egy könyv összegyűjti a szakértő legfontosabb gondolatait, és átadja a tudás legmélyét, ráadásul olyan tempóban dolgozzuk fel, ahogy nekünk kényelmes.

  • De mi van azokkal, akik nem tudnak szakmai szinten angolul?
  • Mi van akkor, ha nincs időnk rendszeresen fejleszteni magunkat?
  • Hogyan találkozhatunk olyan emberekkel, akik szintén foglalkoznak önfejlesztéssel?

Ezekre a kérdésekre ad egy kényelmes választ és megoldást a Tudástár Klub, Magyarország egyik legnagyobb önfejlesztő közössége. A Tudástár Klub a világ legnagyobb elméinek a tudását hozza el hazánkba, érthető, könnyen emészthető formában.

Önfejlesztés 2.0 – A Tudástár Klub

A Tudástár Klub az önfejlesztés következő generációja: online tananyagok és személyes találkozók kombinációja, melyek helyettesíthetik, vagy kiegészíthetik a hagyományos tanulási módszereket. A Klub egy folyamatosan bővülő, önfejlesztő tudásbázis, amely célja támogatni az élethosszig tartó tanulást, és ezáltal a tagok gyorsabb előrelépését mind karrierben, mind magánéletben.

Mindezt úgy, hogy a legjobb hazai és külföldi mentorok, kutatók, és tanácsadók tudását adja át magyar nyelven, érthetően, sallang mentesen. A tömör, lényegretörő tananyagoknak köszönhetően a tudás rendszerezett, könnyen feldolgozható, és a feladatok segítségével azonnal át is ültethető a gyakorlatba. A Klubtagok ezen felül egy tantervet is kapnak, így a csoporttal közösen haladva tudják feldolgozni a tananyagokat.

A Tudástár az idő nagy részében egy zárt Klubként működik, tehát kívülről nem lehet csatlakozni. Csak évente néhány alkalommal nyitja meg a kapuit, hogy új tagok csatlakozzanak. A mostani csatlakozási lehetőség 2019.04.14-ig tart, utána ismét csak a tagok férhetnek hozzá az anyagokhoz.

Hogyan működik a Tudástár Klub?

A Tudástár Klubba minden hónapban 3 világhírű szakember könyve kerül fel 30-40 perc alatt feldolgozható tananyag formájában. A Klub vezetői nem ritka, hogy havi 10 könyvet is elolvasnak, hogy megtalálják azt a három könyvet, ami a legtöbbet adhatja a Klubtagoknak. Vagyis, nem csak 3 véletlenszerű könyv anyagát kapják meg a Klubtagok, hanem mindig új és hasznos gondolatokat, területeket ismerhetnek meg.

Ezen felül a hazai trénerek is képviseltetik magukat a Klubban. Havonta egy hazai előadó értékes anyaga is megjelenik a Klubtagoknak. Az új tréningek felvételén akár élőben is résztvehetnek a csatlakozók, így lehetőségük van megismerkedni egy-egy téma hazai képviselőjével is, és személyesen feltenni kérdéseiket. Ez olyan, mintha minden hónapban az életünk egy-egy területén egy elismert mentorunk lenne, aki hasznos tanácsokkal lát el bennünket.

A Klub legértékesebb része mégis, a személyes kapcsolatok, melyeket a havonta megrendezésre kerülő Klubtalálkozók segítenek. A Klubtagok ingyenesen vehetnek részt ezeken a találkozókon, melyeken egy hazai szakértő tart előadást, majd pedig csapatépítés, vagy egy külsős tréner segítségével valamilyen gyakorlati képzés folyik. Ezeken a találkozókon van lehetőség kapcsolatokat építeni, ismerkedni, üzleti partnereket szerezni, és nem mellesleg, mindez jó hangulatban telik.

Hogyan lehet csatlakozni?

A Tudástár Klub egy privát klub, ahol mintegy 300 tag van jelenleg. Évente néhány alkalommal nyitják meg a csatlakozási lehetőséget, most 2019.04.14-ig van lehetőség a csatlakozásra, ezen az oldalon keresztül: Irány a Tudástár Klub! Ezt követően a klubtagok megkezdik az anyagok feldolgozását, és nem fogadnak menet közben új tagokat.

A Klubban minden ingyenes, és pusztán egy jelképes havi tagsági díjat kell mindezért fizetni. A Klub havidíja alig egy könyv ára, amiért a csatlakozók azonnal megkapnak 30 tananyagot, és részt is vehetnek a következő Klubtalálkozón. Éves tagsági díj esetén ráadásul 30%-os kedvezményt biztosít a klub.

További információ a Tudástár Klub oldalán található: Irány a Tudástár Klub!

A Tudástár Klub mögött Szendrei Ádám, pénzügyi coach van, aki maga is megrögzött önfejlesztő. Ádám 29 évesen elérte a pénzügyi szabadságot, melyről könyvet is írt. Célja, hogy minél több magyar embernek segítsen elérni álmai életét, és ehhez az önfejlesztésben látja a megfelelő eszközt.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12