Fiatalító kúra a szépség jegyében

Írta: Mehlhoffer Tamás - Készült: 2012. február 02.

A legmodernebb eljárásoknak hála, ma már akár 5 évvel is fiatalabbnak tűnhetünk életkorunknál. A bőr mélyére juttatott speciális hatóanyagok segítségével a bőr valóban megújul, biológiai koránál fiatalabbá, erősebbé és élettel telibbé válik. A tudományos eredmények, a legfejlettebb technológia és kozmetikusok szakértelme egyedülállóan hatékonnyá teszi A NaturMed Carbona Hotel legújabb szépségkúráját. (x)


Az egy hetes Carbona-Kleanthous kúra - az otthoni bőrápoláshoz szükséges hatóanyagokkal kiegészítve - teljesen megújítja a bőr szerkezetét, fiatalabbá, rugalmasabbá és élettel telibbé teszi. A hatás azonnal szembetűnő, de a valódi, látványos javulás hetek múlva látszik igazán, és akár egy évig is megőrzi bőrünk az újonnan kialakult, fiatalos ragyogását.

A bőr fiatalságának titka

A német orvos professzor, Dr. Panaijotis Kleanthous 1989-ben, Heidelbergben alapította meg a nevét viselő kozmetikai vállalatot, mely a tudományos felfedezésekre, valamint a saját kutatásaikra és fejlesztéseikre alapozva hatékony módszert dolgozott ki az anti aging, azaz a bőr fiatalságának megőrzése terén. Dr. Kleanthous kimutatta azt - a máig legkisebb – fehérjemolekulát (c.s.m.), amely képes a sejtjeink számára azokat az információkat átadni, amelyek által a bőr életerejét és regenerációs képességét javítani tudjuk. Ezek az információk a professzor által kifejlesztett biorezonanciával és fényterápiával kombinált ultrahangos gép segítségével a bőrbe juttatva, meggyőzően fiatalítják bőrszövetünk egészének szerkezetét.

 

Egyénre szabott hatékonyság

Miután szakember felméri a bőr egyedi adottságait és feltérképezi az egyén életmódjának jellemzőit, a tizennyolc Kleanthous hatóanyag-esszenciát variálva előállítja a bőr egyéni igényéhez leginkább alkalmazkodó bőrápoló terméket, a My serum-ot. A tíz aminosav-koncentrátumot tartalmazó egyéni szérum kb. 3 hónapig mindennapi kiegészítője lesz az otthoni bőrápolásnak is.

A kúra két egyedi Sono beauty lifting kezelést is tartalmaz, melynek során az arc-, nyak-, dekoltázs mellett a kézfejeket is kényeztetjük, ápoljuk az értékes hatóanyagokkal. Ezeket egy speciális eszközzel, az ultrahang és a biorezonancia hatékonyságát ötvöző berendezéssel juttatják be a bőr belsejébe.


A Carbona-Kleanthous kúra hatására:

  • az arcbőr 5-7 évet fiatalodik,
  • a ráncok csökkennek,
  • a táskák, ödémák eltűnnek,
  • a piros foltok és a látható hajszálerek elhalványulnak,
  • a megereszkedett bőr feszessé válik.

A kúra eredményességét tovább növeli, ha a MySerum-ot Kleanthous termékekből álló otthoni ápoló programmal folytatjuk. Ennek köszönhetően, az azonnal látható, első pozitív változásokon túl, a bőr állapota a kúra után még hónapokig tovább javul! www.carbona.hu 
Árfolyamok

EUR: 359.95CHF: 340.43USD: 331.2
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12