Ügyvédi iroda segíti a kínai üzletkötéseket

Írta: Haszon - Készült: 2010. szeptember 14.

Magyar kezdeményezésre a mai napon megalakult a világ első nemzetközi-kínai ügyvédi irodája YINGKE VÁRNAI néven. Az európai terjeszkedés első állomásaként megnyíló budapesti iroda alapító okiratát Várnai Rupert és Mr. Mei Xiangrong a Magyar Tudományos Akadémia Kodály termében írták alá. A történelmi jelentőségű együttműködést a magyar gazdasági és politikai élet számos képviselője méltatta az esemény kapcsán szervezett sajtótájékoztatón.


Két évvel ezelőtt Várnai Rupert ügyvéd kínai útját követően megálmodta a világ első nemzetközi-kínai közös irodáját, ahol a kínaiak partnereként egy magyar ügyvédi irodát, a saját csapatát képzelte el. Az ötletet számos tárgyalás követte, melynek köszönhetően a Mei Xiangrong, a YingKe Ügyvédi Iroda vezetőjének személyében találta meg. Kína legdinamikusabban fejlődő ügyvédi irodája, a jelenleg közel ezer fős YingKe számára a Kínán kívüli terjeszkedés gondolata ekkor már nem volt újdonság.


Az alapítók együttműködésüket arra alapozzák, hogy a Kínából Európa felé terjeszkedni vágyó kínai cégek számára nagyobb biztonságot nyújt egy helyi ismeretekkel rendelkező, ugyanakkor kínai ügyvédeket is foglalkoztató, az ügyfeleket a saját anyanyelvükön kiszolgáló tanácsadói csapat. Ezzel párhuzamosan a YINGKE VÁRNAI Ügyvédi Iroda magyar ügyfelei Kína szerte magyar nyelven és ismerős közegben tudják majd igénybe venni a nemzetközi színvonalú jogi szolgáltatásokat. ?Intenzív terjeszkedési politikánk első lépcsőjeként Budapestet választottuk és a jövőben az itt létrehozott iroda lesz a régiós hálózat központja? ? mondta Mei Xiangrong.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12