Mégsem lesz iPad-mánia?

Írta: Haszon - Készült: 2010. november 05.
Izgalmas csata zajlik az informatikai piacon az Apple, a Google és a Microsoft között. Ennek egyik kérdése, mekkora piaci sikert arat az Apple trendformálónak szánt érintőképernyős számítógépe, az iPad.

A kezdeti fellángolás után a legújabb adatok elmaradnak a várakozásoktól: 5 millió helyett csak 4,2 millió készülék talált gazdára szeptember végéig az USA-ban. Jelzi a csalódást, hogy a hírre 6 százalékot esett az Apple részvény árfolyama. Eszerint sok potenciális vásárló inkább kivár: talán a borsosnak tűnő ár, talán a használhatóság (munkára kicsi, telefonálásra nagy), talán a konkurencia körvonalazódó fejlesztései miatt. (A Google az Android operációs rendszerével, a Microsoft a Windows 7 mobil változatával fenyeget.) A médiapiacon már megjelentek az iPad-re fejlesztett oldalak. Például a Sports Illustrated amerikai sportújság rendkívül látványos iPad-re szabott tartalmat kínál könnyű kezelhetőséggel.

Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12