Okostelefonra épít a légitársaság

Írta: Haszon - Készült: 2010. november 30.

Új, okostelefonokon igénybe vehető alkalmazást vezetett be a British Airways. Az új szolgáltatás, amely iPhone-on, Blackberryn és androidos készülékeken működik, már Budapesten is elérhető a légitársaság törzsutasai számára, akik beszállókártyájukat is letölthetik telefonjukra.


A British Airways folyamatosan vezet be olyan újításokat, amelyekkel célja az utazás előtti előkészületek megkönnyítése. A légitársaság már korábban is használt olyan szolgáltatásokat, amelyek mobiltelefonról érhetőek el, az új fejlesztéssel pedig ezeket bővítik tovább.

 A mobiltelefonról elérhető ba2go.com oldalon az utasok már 24 órával az indulás előtt bejelentkezhetnek a járatra, pontos információt kaphatnak az indulási és érkezési időpontokról, nyomon követhetik a legfrissebb utazási híreket, illetve megtalálhatják a legfontosabb telefonszámokat is.

 A most bevezetett, okostelefonon futó alkalmazások személyre szabott információkat biztosítanak az utasoknak. Az alkalmazást először iPhone telefonokra fejlesztették, ma már elérhető a Blackberry valamint androidos készülékeken is. Ők az indulást megelőző 24 órában beszállókártyájukat is letölthetik telefonjukra, így nem szükséges azt kinyomtatni, továbbá ellenőrizhetik klubtagsági adataikat, összes foglalásuk részleteit, illetve azt is nyomon követhetik, hány szabadjegyre váltható BA mérföldet gyűjtöttek már össze.

 Az alkalmazás segítségével könnyedén hozzáférhetünk a British Airways Twitter oldalához és a ba.com weboldalhoz is. A brit légitársaság folyamatosan vezeti be új szolgáltatását azokon a repülőtereken, amelyek szerepelnek a vállalat útvonalhálózatában.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12