Olaszos ízek gyorsan

Írta: Haszon - Készült: 2011. január 03.

Kombinálható egymással a gyorsétterem és a minőségi gasztronómia? Sokan máig úgy gondolják, fából vaskarika. Ám ha a mediterrán hangulatú Vapiano étteremlánc sikerét nézzük, feloldható az ellentmondás.


A németországi alapítású multinacionális hálózat ötvözi az önkiszolgáló falodák gyorsaságát és a beülős helyek minőségi előnyeit. Látványkonyháján a tészták, a pizzák, a saláták a vendég szeme előtt készülnek, mindenki saját maga állíthatja össze a számára legjobb ízeket. A hagyományos éttermekkel szemben itt nincsen asztalfoglalás (csak speciális esetben), az éppen akkor megérkezőkre építenek. Az ételek minőségének és az imázs védelmében házhozszállítást sem vállalnak. Nem szokványos a fizetési megoldás sem: a belépők egy chipkártyát kapnak, majd az árat a pultoknál az ételek rendelésénél regisztrálják. A számlát csak az étel elfogyasztása után kell kiegyenlíteni. Az első Vapiano étterem 2002-ben nyílt Hamburgban, Budapesten két egység üzemel. Üzleti stratégiájuk: nagyvárosok hivatali és üzleti központjait célozzák meg, ahol az átlagosnál nagyobb a vásárlóerő.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12