Netes piactér helyi termelőknek

Írta: Haszon - Készült: 2011. január 03.

A helyi gyártók jó minőségű élelmiszertermékeire építette vállalkozását a www.foodzie.com online piactér.


A három amerikai egyetemista által indított oldal célja kettős: egyrészt a helyi termelők piacát akarják bővíteni, másrészt a speciális, kis mennyiségben készülő termékeket szeretnék nagyobb fogyasztói kör számára elérhetővé tenni. Az oldalon 12 kategóriában (például sajtok, sütemények, húsok, teakülönlegességek, ajándékok) találhatók portékák, amelyek a foodzie kóstolóinak szigorú rostáján estek át.

Nem csupán a tengerentúlon működik ilyen profilú vállalkozás. A www.beelocal.co.uk oldal egy kedvelt üdülőhely, az északnyugat-angliai – hegyes, tavas – Lake District kis helyi termelőit fogja össze, akik itt (is) árulhatják házi finomságaikat. A vállalkozási ötlet egy barbecue partin született meg. A házigazda szabadkozott vendégeinek, amiért idő hiányában a helyi hentes portékája helyett multis húsokkal várta vendégeit. A weboldalon azóta rengeteg nyaralótulajdonos rendel, akik érkezésükkor szinte a kapuban találják a helyi különlegességeket.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12