Sörtérképpel fognak össze a vállalkozók

Írta: Haszon - Készült: 2012. január 18.

Sörtérképpel hívják fel a figyelmet szolgáltatásaikra és termékeikre a magyar vállalkozók egy ausztriai építőipari  kiállításon- közölte az MTI-vel szerdán Kerekes Szilárd, a bükfürdői vállalkozókat tömörítő érdekvédelmi szervezet elnöke.


Csütörtökön a burgenlandi Oberwartban nyitja meg kapuit az az építőipari expo, amelynek keretében a vasi vállalkozók is keresik a lehetőségeket a régió építőipari piacán. A Baumesse Oberwart szakkiállítást és szakvásárt,  mely a West-Pannon Eurégió egyik legjelentősebb építőipari rendezvénye vasárnapig tart nyitva. 
A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Burgenland Messe Betriebs GmbH-val és a Burgenlandi Gazdasági Kamarával együttműködve a Regionet aktív projekt keretében lehetőséget biztosít a régió építőipari vállalkozásai részére szakmai fórumon való részvételre is.

A rendezvényen osztrák és magyar szakértő előadók az energia visszanyerésére alkalmas és energiatakarékos építési technológiák kérdéseiről, továbbá a megújuló energiák hasznosításához kapcsolódó szakemberképzésről tartanak tájékoztatót.

A szakmai bemutatkozók mellett, a büki vállalkozók sörtérképet is visznek magukkal, hogy az osztrák szakembereknek bemutassák azt a fajta összefogást amely a helyi vállalkozókat jellemzik. Úgy vélik, a sörtérképnek köszönhetően oldottabbak lesznek a tárgyalások és talán arra is van esély, hogy a határ túloldalán élőket átcsábítsuk Bükfürdőre. Ott a helyszínen ismerkedhetnek meg a vállalkozók szakmai tudásával, a helybéli kiaknázatlan lehetőségekkel – mondta Kerekes Szilárd, a Bükért Vállalkozók Szövetségének elnöke.

Bükfürdőn tavaly készítették el különleges sörtérképet, amelyet ha a vendég követ és elegendő sört iszik, akkor fodrász, a fogorvos, de még a zöldséges és néhány építőipari vállalkozó is kedvezményt ad Bükfürdőn. A térkép azokat a jó színvonalú helyeket mutatja be, amelyeket érdemes 4-5 napos tartózkodás alatt végigjárniuk a turistáknak.
Árfolyamok

EUR: 0CHF: 0USD: 0
 

Legnépszerűbb cikkek

Hirdessen a Haszon Magazinban

Hirdetés ügyben kérem keressen minket a hirdetes@haszon.hu email címen, vagy tekintse meg a média kiajánlókat.

Izgalmas két napnak ígérkezik a városi életmód legújabb trendjeiről szóló beszélgetések sora a Loffice közösségi irodában a Startup Safary fesztivál keretében április 19-20-án. Kiderül például, hogyan mennek a vegán éttermek, miként dolgozi...
Tovább >>

Hírlevél feliratkozás
10 dolog, amit tudnia kell
Feliratkozásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.
Változnak az „A lap” megjelenések!
  • 2018/I. negyedév 2018. 04.04
  • 2018/II. negyedév 2018. 07.04
  • 2018/III. negyedév 2018.09.26
  • 2018/IV. negyedév 2018.12.12