A londoni tűzoltóság döbbenetes videót készített, amiben összehasonlítják, hogy miként ég egy angol és egy amerikai szabvány szerint készült hűtőszekrény. A videóból jól látszik, hogy az angol hűtőszekrény műanyag hátfala és a nem fém alkatrészek fáklyaként lángolnak.

Törölték az United Airways Newarkból Velencébe tartó járatát, miután felszállás előtt ömleni kezdett a szárnyban lévő üzemanyag-tartályból a kerozin. A Boeing 767-300-as gépet azonnal visszahívták, az utasokat pedig egy éjszakára egy szállodában helyezték el, majd egy későbbi géppel jutottak el Olaszországba. Az esetet egy utas a telefonjával fel is vette. Óriási szerencse, hogy a probléma nem felszállást követően jelentkezett.


Könnyen kideríthető, hogy a Netflix előfizetésünket használják-e mások, és ha igen, akkor milyen eszközökről. Szerencsére van megoldás a problémára.

A világ egyik legmegfizethetőbb, és egyben leginkább felhasználóbarát kisrepülője jelenleg 2 millió dollárba, vagyis 556 millió forintba kerül. A kifejezetten magánrepülésre kifejlesztett Cirrus Vision újdonsága, hogy figyeltek a könnyű vezethetőségre, a hatalmas ablakokon csodás a kilátás, végszükség esetén pedig kinyitható ejtőernyővel is képes földet érni.

 A világ legdrágább autója jelenleg a legújabb Rolls-Royce Sweptail, aminek árát 13 millió dollárra, vagyis 3,6 milliárd forint. A Sweptail a korábbi Phantom VII alapjaira épült, formatervezéséhez pedig a 20-as és 30-as évek jachtjainak különleges formavilága jelentett ihletet.

Egy kínai egyetemista 6 héten keresztül napi 12 órát dolgozott sanghaji Pegatron üzemében, ahol az iPhone6-ok gyártásában vett részt. Elmeséli, hogy hol élnek, mit esznek és mennyit keresnek a munkások, de még azt is megtudhatjuk, hogy milyen mobiltelefonjaik vannak.

Alkategóriák

Árfolyamok

EUR: 309.13CHF: 284.16USD: 274.81
 

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Hogyan keres új munkaerőt a Mercedes?

„Kecskemét most is jó hely, azonban a várossal azon dolgozunk, hogy még élhetőbb legyen. Ha vannak jó munkahelyek, minőségi óvodák, iskolák, szórakozási lehetőségek, akkor nehezebben csábítható el magasabb fizetési ígérettel a...
Tovább >>
Károly világa

A francia elnökválasztás igazi tétje

Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. ...
Tovább >>