Naponta M&M's cukorkák milliói jönnek le a három amerikai üzem gyártósorairól.

Legtöbbeknek a Nagasaki és Hiroshima elleni amerikai atomcsapások képei jutnak eszébe amikor az atomfegyverek pusztítására gondolnak. Pedig ezek aprócskák voltak a jelenlegi legnagyobb amerikai és orosz csapásmérő fegyverekhez képest. Néhány ilyen bomba egész civilizációkat képes pillanatok eltörölni a Föld felszínéről.

Bemutatták az Aston Martin legújabb kupéját, a DB11 Volante-t, ami a korábbi V12 és V8 brutális kupék könnyedebb, lezser változata.

Egyre több divatos hátizsákon jelenik meg egy kis bőr vagy műanyag négyzet alakú felvarrás, ám kevesen tudják, hogy ez nem egyszerűen csak dísz, hanem funkciója is van.

 A legfrissebb iPhone szoftver frissítés - iOS 11 - tele van izgalmas újítással, ezek közül mutatjuk a szerintünk 5 legjobbat.

A világ minden táján gondot okoznak a gyorshajtók, és hogy miként lehet lassításra bírni őket. Az izlandi Ísafjörðurban városkában 3D-s zebrákat vetettek be az ügy érdekében.

 

Árfolyamok

EUR: 312.6CHF: 268.4USD: 266.52
 

Legnépszerűbb cikkek

A fluktuáció megbénítja a vállalatokat. Különösen munkaerőhiány idején a cég létét veszélyezteti. Mi okozza a nem kívánt távozásokat? Hogyan reagáljon erre a vezető? Erre is válaszolt saját tapasztalatai alapján Csikós-Nagy Katalin, a HR Ev...
Tovább >>